E2y

Hoe maak je een kattenbak te wijzigen

Gedomesticeerde katten zijn huisdieren die gevoelig en hygiënische eigenschappen te hebben. Gegeven een volledige voerbak, waterbak en een schone kattenbak, de meeste katten zijn in staat om te onthouden waar deze zijn, en zullen geen verdere begeleiding. Dit maakt katten uitstekende huisdieren voor gezinnen. Maar katten zijn gevoelige dieren vergen constante, tedere zorg te worden comfortabel met hun eigenaren, planning en woning.

Locatie is belangrijk. Het is belangrijk dat u de kattenbak te houden op een plaats waar het kan uw kat privacy te geven, maar nog steeds comfortabel en gemakkelijk toegankelijk. De doos moet niet te moeilijk te bereiken, vooral voor kittens of oudere katten. Bewaar de doos uit de buurt van lawaai of warmte-uitstralende apparaten. Lawaai maakt normaliter katten zenuwachtig, terwijl de warmte van een apparaat heeft de neiging om te vergroten de kattenbak de geur.

Hoe maak je een kattenbak te wijzigen. Locatie is belangrijk.
Hoe maak je een kattenbak te wijzigen. Locatie is belangrijk.

Zet nooit de doos in de buurt voeden van het huisdier gebied als katten houden niet van de geur van de kattenbak in de buurt van hun voedsel.

Installeer een kattenbak op elke etage of verdieping van uw huis. Dit geeft uw kat opties, voor het geval hij geen snelle toegang tot zijn primaire box. Met meer dan een kat zal ook eisen dat kattenbakken op verschillende locaties, zodat een kat heeft een andere box selecteren wanneer zijn primaire vak is bezet.

Als de kattenbakken dienen te worden opgeborgen in een afgesloten of gesloten ruimtes, overwegen om een kat gat of een huisdier deur, zodat de katten vrij in en uit gaan zonder de deuren open laten.

Hou het netjes. Het is aangeraden dat u dagelijks afval schep uit nest van uw kat dozen. Het vervangen van het nest zal afhangen van hoeveel katten je hebt, hoeveel kattenbakken, en wat voor soort afval dat u gebruikt. Als de kattenbak wordt dagelijks schoongemaakt, moet u het klonteren nest om de twee tot drie weken.

Katten houden niet van om zwerfvuil dat is te diep te gebruiken

Katten houden niet van om zwerfvuil dat is te diep te gebruiken. Zorg ervoor dat u de diepte van het nest te houden op slechts ongeveer twee centimeter diep. Vergeet niet dat de invoering van extra strooisel is geen vervanging voor het opscheppen en schrobben.

Katten houden niet van om zwerfvuil dat is te diep te gebruiken. Installeer een kattenbak op elke etage of verdieping van uw huis.
Katten houden niet van om zwerfvuil dat is te diep te gebruiken. Installeer een kattenbak op elke etage of verdieping van uw huis.

Gooi het hele nest tas bij het gebruik van een wegwerp nestje tas. Dit is gemakkelijker te hanteren, en wordt aanbevolen, want het is schoner. De onderkant van de doos te worden gewassen, schoongemaakt en droogde of bespoten met een ontsmettingsmiddel.


Een andere wegwerp nest zak moet worden geplaatst in de kattenbak

Een andere wegwerp nest zak moet worden geplaatst in de kattenbak. Zijn de hoeken van de zak lop over alle kanten van het vak om de tas zijn plaats te houden. Baking soda kan absorberen geur dus het is een goed idee om een klein bedrag onder de kattenbakvulling strooien.

Katten direct wat te doen weten met kattenbakken vanwege hun instincten. U hoeft alleen een geschikte, makkelijk te leveren aan kattenbak te bereiken, met behulp van deze tips. Het verplaatsen van de kattenbak moet u uw kat laten zien waar de doos is. Als door een kans, de kat groeit bang voor de kattenbak, moet u vragen een professional om te beoordelen en verhelp het probleem.