E2y

Hoe maak je een kat - vriendelijk huis te hebben

Maak uw huis een thuis voor uw katachtige vrienden

Het maken van uw huis vriendelijk voor uw kat het creëren van een veilige ruimte voor de kat, de verwijdering van de dingen die gevaarlijk kunnen zijn, en de toevoeging van objecten te maken van het milieu meer rijke en interessante meebrengt. Als u een indoor-enige kat, is het uiterst belangrijk om de kat te vermaken en betrokken, en om ervoor te zorgen dat de mogelijkheden om te ontsnappen zijn beperkt. Of u nu thuis brengen van een nieuwe kat of proberen om een nieuw thuis aangenamer voor uw huisdier te maken, het maken van een kat-vriendelijk huis is de moeite waard.

  1. Maak het huis veilig. Katten zijn erg goed in het krijgen in de problemen. Zorg ervoor dat alle potentieel giftige kamerplanten zijn goed buiten bereik, of overweeg het wegwerken van hen. Als uw kat indoor-alleen, te gebruiken schermen bij de ramen en deuren om een barrière te creëren, zodat de kat niet kan ontsnappen. Elimineer blootgesteld stopcontacten en gevaarlijke schuilplaatsen, zoals gaten naast de kachel of achter de koelkast. Ook krijgen in de gewoonte van het houden van wasmachines, drogers, en andere gesloten gevaarlijke apparaten, en controleer altijd om ervoor te zorgen dat uw kat niet in voordat u een apparaat.
  2. Maak een aangewezen ruimte voor uw kat. Katten zijn territoriale, en ze willen graag een veilige ruimte te terug te trekken. De ruimte hoeft niet groot te zijn, maar uw kat moet "bezitten" het. Klimmen kat torens met nestkasten zijn een geweldige manier om een ruimte voor uw kat te creëren, en u kunt ook een specifiek stoel voor het gebruik van uw kat of maak een veilige ruimte in een hoek met een kat bed.
  3. Maak voedsel, water, en een kattenbak direct beschikbaar. Vers water moet beschikbaar zijn op alle tijden, en katten vaak op prijs stellen dat een aantal waterbakken om uit te kiezen. Ververs het water elke dag, en als je vrij-feed, zorg ervoor dat de voerbak te wassen ten minste een keer per week. Plaats de kattenbak in een ruimte van het huis waar de kat zich prettig voelt, die een kattenbak voor elke kat en onderhouden van de kattenbak op een regelmatige basis.
  4. Maak je huis leuk. Katten zijn actief, nieuwsgierige dieren. Verrijk hun levens met kat speelgoed, puzzels en spellen. Stel een bibliotheek van kattenspeelgoed, zodat u kunt draaien speelgoed periodiek om uw kat meer geïnteresseerd, en maak tijd om te spelen met uw kat elke dag. Bij het zoeken naar kat speelgoed, vermijd speelgoed met kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden, en geen speelgoed te krijgen met het slepen van snaren die kunnen worden afgescheurd en gegeten. Katten ook graag hoge plaatsen om te rusten en de lounge, dus zorg ervoor dat deze ruimten te creëren. Zorg voor krabpalen voor uw kat om zijn of haar klauwen te scherpen, en vergeet niet om de scratchers veranderen nu en dan, zodat de kat vers materiaal om te werken aan heeft.
  5. Vergeet niet dat katten zullen zijn katten. Breekbare voorwerpen, belangrijke papieren, breien en andere objecten van potentieel belang moet stevig, zodat uw kat niet interfereert met hen worden opgeslagen.
Hoe maak je een kat - vriendelijk huis te hebben. Maak het huis veilig.
Hoe maak je een kat - vriendelijk huis te hebben. Maak het huis veilig.

Katten waarderen een rijke omgeving en aanhankelijk aandacht. Door het nemen van de tijd om uw huis veilig en leuk te maken voor uw kat, zal u aanmoedigen uw kat te spelen, een lounge, en eet op een gezonde manier en versterken de band met uw kat.

se smith is een kenner van de literatuur, avonturen, en lekker eten die houdt van het delen van kennis met anderen en zetten haar op een andere manier marginaal bruikbaar vrije kunsten mate goed te benutten.