E2y

Hoe maak je een kat vensterdoos bouwen

De instructies over hoe je een kat vensterdoos bouwen zijn vrij eenvoudig

De instructies over hoe je een kat vensterdoos bouwen zijn vrij eenvoudig, in feite bijna iedereen kan het doen. De kat vensterdoos zal zorgen voor de kat om zich nestelen op de vensterbank, zonder in feite zijn in het venster. Deze kat window box zal de kat om te zien wat er gaande is buiten en zal zorgen voor de kat om wat zon te krijgen tijdens de dag wanneer het zonnig buiten en de zon schijnt in het venster. De instructies zijn vrij eenvoudig en kan gedaan worden in een kwestie van een paar minuten tot een paar uur.

Hoe maak je een kat vensterdoos bouwen. De instructies over hoe je een kat vensterdoos bouwen zijn vrij eenvoudig.
Hoe maak je een kat vensterdoos bouwen. De instructies over hoe je een kat vensterdoos bouwen zijn vrij eenvoudig.

De eerste stap in het creëren van een kat window box is op de ruit die u wilt de kat bloembak gebruiken inch Als u het plaatsen van de vensterbank in een venster dat is van hetzelfde formaat als de rest van de ramen in het huis te niet uit hoe groot een venster naar de volgende. Dit zal het gemakkelijker maken om de kat van de ene venster naar het volgende, afhankelijk van de tijd van de dag het is en welke kamer wil je de kat venster doos binnen plaatsen we zeggen dat het venster dat u wilt de doos plaatsen Laat in is 3 meter lang. U wilt een stuk hout te meten bij 3 meter lang en is te gebruiken een breedte van een voet te laten. Dit geeft de kat genoeg ruimte om te rusten en dus ontspannen inch zodra u uw hout gemeten moet u hebben gekocht 2 beugels die het mogelijk maakt het stuk hout moet worden gehecht aan de vensterbank. Als je eenmaal hebt geplaatst de beugels aan de muur dan zul je verder wilt gaan maken van uw kat met kijkvenster.

U moet het stuk hout te meten 3 meter en een voet breed hebben. Zodra je dit hebt hout gemeten en gesneden moet u de zijkanten gemeten te snijden hebben. Ik zou adviseren het gebruik van een stuk hout, dat is 1 voet in lengte en ik zou 2 centimeter te gebruiken in de hoogte. Dit zal genoeg hoogte om een kat bed die rechthoekig van vorm te worden geplaatst in de bloembak om een comfortabel bed worden gebruikt terwijl de kat ligt in de doos te plaatsen. U moet twee van de zijkanten afgesneden die 1 meter bij 2 centimeter en voor de langere zijkanten je 3 meter nodig hebt door 2 centimeter hebben. U moet vastschroeven al deze stukken met schroeven en wat hout kap over de gaten en dan zand toe te passen. Zodra het is geschuurd wil je wat verf plaatsen op de doos. Ik zou wel wat verf die je nog hebt over van het schilderen van uw muren. Dit maakt het bed overeen met de wanden en stroom beter. Als je eenmaal hebt geschilderd en het is opgedroogd boor enkele gaten waar de beugels zal zitten en gebruik maken van platte schroef met een moer en bout om het venster box te houden aan de muur zonder te vallen, zodat wanneer de kat springt in het veld het niet kan vallen. Dan wil je de kat bed te plaatsen in de kat met kijkvenster. U heeft vervolgens met succes creëerde een kat met kijkvenster.