E2y

Hoe maak je een kat trainen voor een show

Katten shows zijn bijeenkomsten van raskatten worden beoordeeld voor hun vertegenwoordiging van het ras. De voorbereidingen voor het tonen van een kat begint bijna vanaf het moment dat de kat wordt geboren. Voor een show, moet uw kat in de best mogelijke gezondheid. Katten worden ook beoordeeld op hun persoonlijkheid en temperament. Als uw raskat is een goede kandidaat voor het tonen, hier is hoe je een kat trainen voor een show:

Hoe maak je een kat trainen voor een show. Begrijp cat training basics.
Hoe maak je een kat trainen voor een show. Begrijp cat training basics.
  1. Begrijp cat training basics. Katten zijn niets als honden als het gaat om opleiding. Luide commando's kan werken met honden, maar ze zullen niet werken met katten. Katten zijn intelligent genoeg om te begrijpen, maar koppig, dus zelfs als ze weten precies wat je wilt van hen, ze kunnen het niet doen. Deze onafhankelijke wezens zijn niet zo te popelen om uw toestemming te vragen als honden. Beloningen zijn de sleutel tot het verkrijgen van het juiste gedrag van uw kat.
  2. Weet de show eisen. Deze verschillen van iedere show. Zorg ervoor dat u bekend bent met de vereisten zijn voor het invoeren van een kat in een show. Weten wat er zal van uw kat worden verwacht in termen van uiterlijk en gedrag. Op maat van uw training aan deze verwachtingen. Vele shows staan alleen raskatten, als uw kat niet wordt stamboek, wordt u erg teleurgesteld als u uw kat trainen voor de show alleen maar om te ontdekken dat je niet kunt inschrijven.
  3. Praktijk "houding." Als onderdeel van een show, zal de jury verwacht dat uw kat naar een staande of zittende positie voor een paar momenten te behouden. De kat is niet te verwachten dat rechtop te staan met een stijve houding als je zou verwachten op hondenshows, maar uw kat moet zijn opgeleid om nog een aantal minuten te blijven. Prijs uw kat wanneer je ze in de juiste positie. De lengte van de tijd je verwachten dat ze in deze positie te blijven geleidelijk uitgebreid.
  4. Haal uw kat gebruikt om verzorging en reizen. Show katten moeten goed verzorgd worden. Train uw kat door ze te verzorgen vanaf een jonge leeftijd, zodat ze comfortabel met dit proces zal zijn. U moet ook uw kat in een reismandje om de show locatie. Hun eerste keer in een dergelijke drager moet de dag van de show niet, of ze zullen worden gestrest en zal niet goed tonen. Neem ze plaatsen in de drager (en niet de dierenarts!), Zodat ze niet zullen aannemen dat de kat vervoerder betekent iets ergs zal gebeuren.
  5. Overweeg het inhuren van een deskundige. Voor de top shows, zijn de meeste showkatten getraind door experts, niet per se door hun eigenaren. Er is een Mentor Program aangeboden door de Cat Fanciers 'Association die u kunnen helpen de show proces te begrijpen als je nieuw bent in de wereld van de kat shows bent.

Toont een kat kost veel hard werk

Toont een kat kost veel hard werk, maar veel eigenaren van gezelschapsdieren vinden dat het de moeite waard is. Bij kattenshows ontmoet je veel andere eigenaren van gezelschapsdieren. Veel katten geniet pronken bij deze shows. Je hoeft niet aan een deskundige of een kat fokker om katten te tonen, in feite, zijn er vele categorieën specifiek voor amateurs.