E2y

Hoe maak je een kat te krijgen uit een boom

Een eeuwenoude probleem dat telkens ontstaat

Het is een eeuwenoud probleem, hoe krijg je je kat uit je boom? Hoewel veel mensen zouden de eerste instinct om de brandweer te bellen, dat is eigenlijk niet een geweldig idee. (Brandweer moet worden gereserveerd voor het bestrijden van branden!) Plus, als je de onderstaande stappen, kunt u waarschijnlijk krijgen de kat van de boom zelf.

Stap 1

Hoe maak je een kat te krijgen uit een boom. Verleid haar met voedsel.
Hoe maak je een kat te krijgen uit een boom. Verleid haar met voedsel.

Bescherm uzelf. Kans is groot dat als je in staat bent om uw kat uit de boom, ze angstig en hectische zou kunnen zijn. Als u een actieve rol bij het ophalen van haar hebben, ze is waarschijnlijk om u te krabben. Doe lange mouwen, lange broek en handschoenen voordat je doorstromen naar de andere stappen.

Stap 2

Verleid haar met voedsel. Dit is uw eerste verdedigingslinie dus het lijkt misschien vanzelfsprekend. (Haar natvoer zal uitvoeren een sterkere geur dan haar droogvoer.) U kunt proberen het verspreiden van haar eten op en neer van de stam van de boom en het verlaten van een ander kan aan de onderkant van de boom. Een andere optie zou zijn de tonijn uit te brengen. Zijn zware geur en likeability factor zou haar lokken uit de boom.

Stap 3

Brengen haar kattenbak. Het is waarschijnlijk dat op een bepaald punt in dit avontuur, de natuur gaat komen bellen. Als haar kattenbak (met enkele van haar afval) beschikbaar is, zou ze de vertrouwde geur herkennen en komen uit de boom naar natuur oproep te beantwoorden.

Stap 4

Een eeuwenoude probleem dat telkens ontstaat. Brengen haar kattenbak.
Een eeuwenoude probleem dat telkens ontstaat. Brengen haar kattenbak.

Verspreid het zaad. Sommige mensen zijn succesvol geweest in het verkrijgen van hun kat uit hun boom met een beroep op hun natuurlijke dierlijke instincten. Als vogelzaad wordt verspreid rond de voet van de boom, zou de vogels buiten komen. Als de vogels naar buiten komen om te eten, zou de kat naar beneden komen om te jagen

Stap 5

Neem het heft in eigen handen. Krijg je een lange ladder en hebben een plan. Als je helemaal naar boven om uw kat, wat gaat u doen met haar? Neem een lange steel zak met u de boom in. Zet de tas over uw schouder, zodat u kunt gebruik maken van twee handen op de ladder. Zet uw kat in de zak, zodat de twee van u veilig uit de boom.

Stap 6

Om hulp vragen. Kijk in het telefoonboek voor bedrijven die zullen helpen ophalen van uw kat. Soms dakbedekking bedrijven of snoeiafval bedrijven zullen deze service bieden voor een vergoeding.