E2y

Hoe maak je een kat te behandelen met epileptische aanvallen

Wist u dat zelfs katten kunnen aanvallen

Wist u dat zelfs katten kunnen aanvallen? Epileptische aanvallen bij katten worden meestal veroorzaakt door epilepsie of een hersentumor. Hoewel de aanvallen kan eng zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren, doen ze meestal niet veroorzaakt geen pijn voor de kat. Toch, als een aanval blijft lang genoeg is, zal dit leiden tot blijvende effecten op de gezondheid. Hier is hoe je een kat te behandelen met aanvallen:

  1. Behandel de onderliggende gezondheidsproblemen. Als u denkt dat uw kat heeft een epileptische aanval gehad, is het tijd voor een dierenarts bezoek. Uw dierenarts zal opties voor de behandeling van de onderliggende gezondheidsproblemen, zoals epilepsie of een hersentumor. Sommige van deze behandelingen kan de frequentie van de aanvallen. In de meeste gevallen aanvallen een onderliggende oorzaak en zal niet stoppen totdat deze wordt behandeld. Wees ervan bewust dat de diagnose en behandeling kunnen zowel dure en tijdrovende, die een batterij van tests, een volledig onderzoek, medicijnen en / of chirurgie.
  2. Medicijnen zoals voorgeschreven. Behandel een kat met aanvallen door haar met de juiste veterinaire zorg. Uw dierenarts kan een reeks van medicijnen en andere behandelingen. Voorkomen dat je kat zoals voorgeschreven door de dierenarts om de onderliggende oorzaak te behandelen en de frequentie van haar aanvallen.
  3. Begrijp de borden. Voordat uw kat heeft een aanval, kan ze er nerveus of proberen te verbergen. Dit duurt een paar seconden tot een minuut. Dan, tijdens de eigenlijke aanval (die kan overal duren van een paar seconden tot vijf minuten), alle van de spieren van de kat zal krimpen. Ze zal waarschijnlijk vallen op haar zij, wat een enge tijd voor eigenaren van gezelschapsdieren zijn. Als u merkt dat de pre-aanval gedrag en uw kat is in een gevaarlijke plek, als een venster baars, breng hem naar een vlakke ondergrond om de kans van de kat kwetsen zichzelf tijdens de aanval te verminderen.
  4. Zorg voor uw kat tijdens en na de aanval. Tijdens de aanval, er is niet veel dat je kunt doen voor uw kat, tenzij de inbeslagneming wordt verlengd, in dit geval, moet u onmiddellijk de dierenarts. Raak of pick-up van uw kat of waar dan ook plaats uw vingers in de buurt zijn mond. Tijdens een aanval, onvrijwillige plassen en ontlasting zijn gemeenschappelijk. Opruimen na uw kat een keer de aanval voorbij is. Na de aanval, kan uw kat worden verward, gedesoriënteerd, of rusteloos. Blijf kalm en geef uw kat met een rustige plek om te rusten en te herstellen van de aanval.
  5. Houd een aanval record. Een register bijhouden van aanvallen van uw kat, met inbegrip van data en de duur van elke aanval. Deze informatie kan worden aangevraagd door de dierenarts. De tijd dat de inbeslagneming, en waarschuwen uw dierenarts eventueel hebben duurde meer dan 2 of 3 minuten.

Huisdieren 'gezondheidsproblemen, waaronder epileptische aanvallen, kan eng zijn

Hoe maak je een kat te behandelen met epileptische aanvallen. Behandel de onderliggende gezondheidsproblemen.
Hoe maak je een kat te behandelen met epileptische aanvallen. Behandel de onderliggende gezondheidsproblemen.

Huisdieren 'gezondheidsproblemen, waaronder epileptische aanvallen, kan eng zijn. Het is vooral zenuwslopend voor de eerste paar keer. Met geduld en ervaring, zal de aanvallen worden minder stressvol, en je leert hoe om te gaan met hen.