E2y

Hoe maak je een kat speelhuis te bouwen

Het bouwen van een kat speelhuis is niet zo eenvoudig als u misschien denkt

Het bouwen van een kat speelhuis is niet zo eenvoudig als u misschien denkt. Voordat u een poging starten zoals deze moet je een beetje weten over uw kat en katten in het algemeen. Waarom doen ze de dingen die ze doen? Hoe groot is mijn kat gaat worden als het volwassen is? Deze en vele andere vragen moeten dus worden gesteld dat u een groot speelhuis kan maken voor je viervoetige metgezel. U wilt niet te hebben om weer op te bouwen en meer geld uitgeven, zodat het comfortabel is als het groter wordt.

Het eerste ding om te denken bij het bouwen van een kat speelhuis is of uw kat is een binnenkat, een outdoor kat of beide en waar je zal haar nieuwe huis te bouwen. De ruimte die u beschikbaar zal ongetwijfeld dicteren hoe je zal bouwen. Zal het worden verspreid, zodat het kan draaien, terwijl in zijn huis of zal je bouwen met meerdere niveaus om te klimmen? Verschillende materialen worden gebruikt voor outdoor huizen, zodat ze kunnen blijven uw dier koel of warm tijdens de veranderende seizoenen.

Maak een lijst van de dingen die uw kat graag doet

Hoe maak je een kat speelhuis te bouwen. Het bouwen van een kat speelhuis is niet zo eenvoudig als u misschien denkt.
Hoe maak je een kat speelhuis te bouwen. Het bouwen van een kat speelhuis is niet zo eenvoudig als u misschien denkt.

Maak een lijst van de dingen die uw kat graag doet. Alle katten hebben dezelfde gedragen maar hebben allemaal onafhankelijke persoonlijkheden en kunnen iets dat geen enkele andere kat wil graag. Met deze lijst kunt u het huis te ontwerpen om zijn behoeften te passen. Voor outdoor katten de ene belangrijkste regel is om het huis van de grond getild. Dit zal helpen om uw huisdier vrij van insecten en / of overstroming.

Het bouwen van een kat speelhuisje moet een algemene ruimte of wat de mens zou een woonkamer noemen, eetkamer combo. Het moet groot genoeg zijn om zijn voedsel en water schotel te houden zijn. Hoewel het beter is om een dispenser schaffen zodat morsen niet voorkomt. Als je het geld en willen alles op alles moet u het speelhuis geïsoleerd. Als u denkt dat is een beetje te veel dan gewoon beveiligen van een vloerkleed of tapijt-achtig materiaal op de vloer en de muren zal helpen om de kat 's nachts warm.

Voor outdoor katten er is niet veel wat je moet doen bij het bouwen van een kat speelhuis. Dit huis zal een plek waar uw kat komt om te eten of te rusten en veilig zijn gewoon te zijn. Elke speeltijd activiteiten of dingen die katten houden om te doen zal worden gedaan in de open dus het zal genoeg beweging krijgen.

Indoor katten zijn een andere zaak

Indoor katten zijn een andere zaak. Het houden van een kat vermaakt hard kan zijn op de meubels, zodat het bouwen van een goed spel huis is belangrijk. Het zal nog de woon / eetkamer combo met feeders plus een aantal extra gebieden voor de lol nodig. Als je weinig ruimte hebt opgebouwd. Katten zijn dol op klimmen en springen, dus als je gewoon een gat leidt naar de tweede verdieping zal hij al begonnen met de spelletjes.

Maak een lijst van de dingen die uw kat graag doet. Indoor katten zijn een andere zaak.
Maak een lijst van de dingen die uw kat graag doet. Indoor katten zijn een andere zaak.

Het tweede niveau moet een speelkamer met die leuke kleine gadgets katten zo van houden zijn. Makkelijk om items, zoals ping pong ballen zijn een giller voor katten vinden omdat ze hun klauwen niet kan gebruiken om het te vangen. Misschien een touwtje aan het plafond van deze zaal zal uren plezier toe te voegen voor je vriend. Een ander goed idee voor deze kamer zou een krabpaal, zodat het kan doen om het wat het wil doen om uw bank.

Een ding zult u zeker wilt toevoegen aan speelhuis van uw kat is een aantal tunnels. Met behulp van PVC pijp dik genoeg om uw kat te kruipen door kunt u een aantal interessante plaatsen voor het te onderzoeken maken. Zorg er wel voor dat bij het gebruik van dit materiaal knip je kleine gaatjes langs de weg, zodat u precies weet waar kitty is te allen tijde. En je moet in staat zijn om te bereiken dat mocht dat nodig zijn. Katten kunnen vrijwel zeker wachten je uit als het niet wil om zijn huis te verlaten.

Het bouwen van een kat speelhuis is hard werken en zal niet worden gedaan in een middag. Als je wat bouwervaring het veel gemakkelijker zal zijn, maar als je niet weet wat een mal van een zaag dan je zou willen om hulp te zoeken. Als u een klusjesman aanwerven wil je alle dingen die je zou willen om de behoeften van uw kat toe te voegen en of hij over talent dat je kan overbrengen met een aantal eenvoudige tekeningen te bespreken.