E2y

Hoe maak je een kat deur aan te brengen in de kelder

Interieur kat deuren

Het creëren van je eigen kat de deur in een interieur holle kelder trap deur is niet zo'n moeilijke taak, als je geduld en aandacht te oefenen. Wilt u misschien een hulp inroepen voor een aantal van deze stappen, afhankelijk van je niveau van kracht en ervaring.

Hoe maak je een kat deur aan te brengen in de kelder. Verwijder de kelder deur uit zijn scharnieren.
Hoe maak je een kat deur aan te brengen in de kelder. Verwijder de kelder deur uit zijn scharnieren.
  1. Verwijder de kelder deur uit zijn scharnieren. Met behulp van een platte schroevendraaier en hamer, zachtjes tikt de scharnierpennen uit de scharnieren, vasthouden aan de deur om ervoor te zorgen dat het niet valt dan bij het loslaten.
  2. Layout en gesneden kat deuropening. Markeer een vierkant of rechthoek op de deur. De opening moet ongeveer twee tot drie centimeter boven de onderkant van de deur, en het moet ongeveer twee centimeter groter is dan je grootste kat, rondom. Bijvoorbeeld, als uw kat meet ongeveer zes centimeter over, je opening moet ongeveer acht centimeter over. Ook de hoogte van de opening.
    Boor een 3/8 "starter gat door de deur in een hoek van de voorgestelde openstelling. Behulp van een decoupeerzaag, knip de opening zoals aangegeven. Verwijder het stuk uit de opening, en zand de randen van de opening glad met medium korrel schuurpapier.
  3. Maak een eenvoudige frame voor de kat deuropening. Meet de binnenafmetingen van de kat deuropening. Gebruik 1x2 kalkaanslag materiaal, vervaardiging van een "L" vormige frame aan de binnenafmetingen van de opening passen. In de meeste gevallen zal een 1x2 stuk draagprofiel eindigen gelijk met de andere kant van de deurdikte. Met behulp van 1x2 furring materiaal, de bouw van een flat frame te passen over de andere kant van de deur en plat tegen de "L" frame. Schroef de flat frame aan de "L" frame met 1 1/2 inch deck of gipsplaten schroeven.
  4. Maken en installeren van een eenvoudige mini-gordijn. Van een oud stuk doek, zoals een oude handdoek, gordijn, blad, etc., snijd een stuk van materiaal dat is ongeveer twee centimeter groter dan de kat deuropening, rondom. Met behulp van een naaimachine, zoom en steek alle vier de zijden, waardoor de bovenzijde open aan beide uiteinden van de zoom op te treden als een "rod-pocket".
    Knip een stuk van 3/8 "plug om over de lengte van uw kat deurkozijn breedte, buitenmaat. Boor een klaring gat voor deck of gipsplaten schroefdiameter nabij elk uiteinde van de plug, en in lijn met elkaar. Leg de mini- gordijn op de plug met behulp van het gebruik van twee kleine nootjes als afstandhouders, plaats schroeven door de plug "rod-pocket.";. plaats moeren op de schroeven aan de achterzijde van de pluggen, een aan elke schroef Schroef deze constructie in de kat deurkozijn op het trappenhuis kant van de kelderdeur.
  5. Installeer de kelderdeur. Plaats de kelder deur terug in zijn frame en scharnieren. Zet scharnier-pennen terug in scharnieren. Deur testbedrijf, schommel en vergrendelen.

Nu is het aan uw katten om de nieuwe kat deur te vinden en te leren hoe het te gebruiken. Het meestal niet lang duren voor ze om het te krijgen, vooral als er iets in de kelder die ze willen leren, willen misschien hun kattenbakken of voedsel?