E2y

Hoe maak je een huisdier skunk houden

Stinkdieren kunnen groot zijn huisdieren en metgezellen als je hun geur klier verwijderd. U kunt een van deze zeer intelligente en schattige dieren in fokkers en enkele lokale dierenwinkels te verkrijgen. Huisdier stinkdieren kan zeer liefdevol en gehoorzaam als ze goed worden behandeld en verzorgd.

Hoe maak je een huisdier skunk houden. Zindelijk uw huisdier stinkdier.
Hoe maak je een huisdier skunk houden. Zindelijk uw huisdier stinkdier.
  • Bereid zijn hol. Een wasbare container of een grote rieten mand met wegwerpdoekjes is een ideale vervanger den voor uw huisdier stinkdier. Zorg ervoor dat u regelmatig wassen en verander haar beddengoed.
  • Zindelijk uw huisdier stinkdier. Net als andere huisdieren, zal huisdier stinkdieren op zoek naar een plek weg van hun hol manden om hun afval te elimineren. De beste manier om uw huis te houden zwerfvuil-vrij is om hoek trainen van uw huisdier. Zodra uw huisdier stinkdier zijn plek heeft gekozen om het huis, maken er een punt aan krant of een kattenbak zetten rond het gebied. Een kattenbak of kan wordt niet aanbevolen voor stinkdieren, omdat ze misschien deze verwarren voor holen en ze kunnen de neiging hebben om zich te vestigen in het in plaats van het gebruik ervan als een potje.
  • Knuffel en zijn aanhankelijk aan uw huisdier. Stinkdieren willen worden geknuffeld en geaaid de hele tijd. Een goede hoeveelheid aandacht zal je winnen haar vertrouwen en loyaliteit. Wees bewust van zijn gedrag en nooit raken of slaan uw huisdier als een disciplinaire maatregel voor deze handeling zou kunnen leiden dat u het vertrouwen van uw huisdier te verliezen.
  • Waken over uw huisdier. Stinkdieren zijn zeer intelligente en nieuwsgierige dieren. Je zou vaak zien ze kijken rond het huis, en het openen ontgrendeld lades of kasten. Hun nieuwsgierige aard is een bedreiging voor hun bestaan, vooral als ze beginnen kruipen in machines of begint te dwalen door de buurt toen onbeheerd. Houd ze in uw huis zo veel als je kan en waken over hun activiteiten.
  • Geef uw huisdier een goede voeding. Stinkdieren hebben vraatzuchtige eetlust zodat ze de neiging tot overgewicht. Ze voeden zich met vlees, groenten en fruit. Er zijn verkrijgbaar skunk traktaties en mengt in de markt en het is aan jou, als zijn eigenaar, aan het dieet voor uw huisdier te kiezen. Zorg ervoor dat ze matige hoeveelheid porties vlees, groenten en lekkernijen zoals noten, eieren en andere zuivelproducten met een hoge calorische inhoud te geven.
Stinkdieren niet drinken veel water, maar zorg ervoor dat vers, schoon water is altijd klaar tijdens zijn voeding.
  • Breng ze naar de dierenarts voor de jaarlijkse check-ups. Als je je huisdier stinkdieren als baby uit dierenwinkels, moet je ze naar een dierenarts voor vaccins tegen hondsdolheid en hondenziekte brengen. Zij zullen ook regelmatig worden gecontroleerd en getest op bacteriële parasieten en wormen. Veel stinkdieren zijn overleden als gevolg van besmetting rondworm. Als uw huisdier positief is getest op rondwormen, je moet het inschrijven in een de-ontwormen programma dat meestal begint om 7 tot 8 weken oud en bleef nog een paar weken na initiële behandeling.

Stinkdieren zijn nachtdieren in de natuur, wat betekent dat ze 's nachts actief zijn. Het wordt aanbevolen om een stinkdier te verhogen, terwijl het nog jong is, 5 - 6 weken oud op het meest, zodat u kunt beginnen met het trainen hen om dit instinct te voorkomen uit ontwikkelingslanden.

Vanwege de complexiteit van de behandeling van stinkdieren als huisdier, het is alleen aanbevolen voor degenen die de middelen en de juiste kennis van de opleiding van deze dieren. Merk op dat er een aantal staten die aankoop van huisdier stinkdieren alleen van gecertificeerde kwekers toestaan.