E2y

Hoe maak je een huisdier grondeekhoorn houden

Grondeekhoorns zijn leuk

Grondeekhoorns zijn leuk, sociale wezens die gemakkelijk kunnen worden opgevangen als huisdier. Ze zijn heel mellow wezens die meestal worden gevonden gravende in iemands achtertuin. In hun natuurlijke habitat, zijn ze meestal opgejaagd door roofdieren, die kan ervoor zorgen dat ze op hun hoede naar u op het eerste. Echter, omdat ze warmen aan u, zult u merken dat ze echt genieten van de aandacht die je ze kan geven.

Indien u een huisdier wilt grondeekhoorn te houden, moet u niet vergeten een paar dingen te houden gelukkig.

Hoe maak je een huisdier grondeekhoorn houden. Eerste wat je moet onthouden is dat grondeekhoorns zijn wilde dieren.
Hoe maak je een huisdier grondeekhoorn houden. Eerste wat je moet onthouden is dat grondeekhoorns zijn wilde dieren.
  • Eerste wat je moet onthouden is dat grondeekhoorns zijn wilde dieren. Ze zijn niet zoals konijntjes die zijn tevreden met zitten rond in hun kooi voor de rest van de dag. Bij de aanschaf van een kooi, op zoek naar een grote fret kooi, bij voorkeur een multi-level een, compleet met een stevige loopwiel. Dit laat ruimte voor hen om rond te rennen en te oefenen. Plaats houtkrullen, hooi of doek op de bodem van hun kooi te dienen als broedgebied. Kies de kooi met een grote deur, zodat je kan makkelijk halen ze uit in de kooi en met ze spelen. Vergeet niet om een voedseldienblad en water doos omvatten. Je kan ook een kattenbak apart worden geplaatst uit het voedsel lade.
  • Voor hun dieet, eekhoorns liefde noten, gras, insecten, zaden en granen. Dit zijn dingen die ze meestal vinden in het wild. U kunt ze voeden pellets die je koopt in dierenwinkels, maar het is meer aan te raden ze biologische voeding te geven, omdat ze geen conserveringsmiddelen bevatten. U zult merken dat ze van het eten van de meeste dingen die kunnen worden gevonden in de tuin. Plaats deze op hun voedsel lade. U kunt ook voeden hen behandelt, zoals kaas, uit uw hand van tijd tot tijd. Dit zal hen helpen ontwikkelen van een vriendschappelijke relatie met u.
  • Omdat eekhoorns zijn zeer actief wezens gedurende de dag, kunt u ze laten uit hun kooi. Echter, er zeker van zijn dat ze onder toezicht. Niet iets kauwtabletten, zoals elektrische draden te verlaten, in zicht. Ze uit hun kooi zou u helpen een meer persoonlijke relatie met uw huisdier te ontwikkelen. Zodra ze je vertrouwen, zul je merken dat ze graag daadwerkelijk wordt geaaid en zijn erg aanhankelijk wezens.
  • U kan worden opgewekt om te blijven spelen met uw grondeekhoorns maar weet dat hun slaap. Ze nemen meestal frequente korte dutjes gedurende de dag, waarschijnlijk uit uitputting.
  • Vergeet niet, als uw huisdier grondeekhoorn probeert om u te vermijden wanneer je ze wilt dragen, terug weg. Ze hebben tijd nodig om te wennen aan het zijn gedomesticeerd, vooral als ze net zijn gevangen uit het wild. Gewoon blijven voeden hen voedsel, het verdienen van hun vertrouwen.
  • Ook is het best om huisdieren te houden in paren. Dit zou ervoor zorgen dat zij nooit alleen en eenzaam in hun kooi. Daarnaast kunt u speelgoed plaatsen voor hen om op te kauwen als je merkt dat ze zich vervelen. Niets maakt uw huisdier gelukkiger dan het hebben van iemand om mee te spelen.

Remembering deze dingen zou je de perfecte eigenaar voor uw huisdier eekhoorn maken. Soms, huisdieren hebben unieke, individuele behoeften. Het is aan u om te ontdekken ze zelf. Zorg goed voor uw huisdieren. Good luck.