E2y

Hoe maak je een hond te leren om een ​​skateboard rijden

Dus wat als je vriend de hond kan schudden?

Misschien bent u een van die mensen die geen genoegen nemen met middelmatigheid. Je bent niet tevreden met uw hond alleen maar zitten, blijven en rollen, je wilt dat hij echt indruk op je vrienden en buren. Een manier om te garanderen dat zou zijn om hem te leren om een skateboard rijden. Ik weet dat het klinkt vergezocht, maar het kan worden gedaan. Volg de onderstaande stappen als u en uw pup zijn klaar voor de uitdaging.

Stap 1

Hoe maak je een hond te leren om een skateboard rijden. Introduceer uw hond naar de skateboard.
Hoe maak je een hond te leren om een skateboard rijden. Introduceer uw hond naar de skateboard.

Introduceer uw hond naar de skateboard. Moedig uw hond om het te ruiken terwijl je omdraaien hem te laten zien van de verschillende onderdelen. Draai de wielen rond voor hem, zodat hij ziet ze bewegen. Plaats de skateboard op de grond en duw hem, zodat hij het hele bord zet ziet. (Wat al heb je ook doet, laat hem niet zijn been op te tillen boord!)

Stap 2

Laat uw hond zitten (misschien aangelijnd) terwijl je rijdt het skateboard heen en weer. Hij moet zien dat het kan een bewegend object zo, dat hij niet krijgt bang

Stap 3

Neem uw hond op en zette hem op het skateboard. Hij misschien een beetje behoedzaam van dit dus zorg ervoor dat je hem gerust te stellen met bemoedigende woorden. Zet alle vier de poten op het skateboard in een keer. Als hij zit, dat is prima, het is meer van belang dat hij een gevoel voor de raad van bestuur krijgt. Als hij lijkt ongemakkelijk, aai hem tot hij ontspant. Beweeg je niet naar stap 4 totdat hij is ontspannen.

Stap 4

Ergens een kleine boost helpt. Terwijl hij heeft alle 4 poten op het bord voorzichtig naar voren te duwen het bord een paar meter. Als het nodig is, lag een geruststellende hand op zijn rug.

Stap 5

Dus wat als je vriend de hond kan schudden? Laat uw hond zitten (misschien aangelijnd) terwijl je rijdt het skateboard heen en weer.
Dus wat als je vriend de hond kan schudden? Laat uw hond zitten (misschien aangelijnd) terwijl je rijdt het skateboard heen en weer.

Van zitten om op te staan. Als hij zat op het bord, laat hem staan op alle 4 poten en geef hem een beloning als hij dit doet.

Stap 6

Nogmaals, duwt het bord van achteren. Voorzichtig te nemen zijn rug rechter voorpoot en til het skateboard op de grond. Vooruit te stuwen hem met zijn eigen poot om hem te leiden.

Stap 7

3 poten is altijd goed. Blijf oefenen terwijl hij zijn poot op de grond en het indrukken van de raad van bestuur naar voren met zijn poot. Herhaal dit totdat hij voelt stabiel op het bord met zijn andere 3 poten.

Stap 8

Het is tijd om los te laten. Uiteindelijk liet zijn poot en kijk of hij neemt de actie op zijn eigen.


Wees geduldig met deze geavanceerde truc. Het kan even duren hem om het te begrijpen, het is niet uw basis rollende nadat alle!