E2y

Hoe maak je een haan stil te houden

Hanen zijn een integraal onderdeel van de meeste aantallen vleeskuikens, en sommige mensen vinden hun stemgebruik charmant en aangenaam, terwijl anderen niet mee eens. Er zijn een aantal manieren waarop u de hoeveelheid tijd die een haan kraaien doorbrengt te verminderen, die nader dienen de buren en eventuele lichte slapers in uw huis tevreden te houden.

Wees ervan bewust dat het vrijwel onmogelijk is om een haan te kraaien helemaal stoppen te krijgen, de meest u (en eventuele klagers) kunnen hopen is het maken van uw haan minder hinderlijk (in plaats van helemaal stil). U kunt meer leren over hoe goed zorg voor uw huisdier met de uitstekende Kip het bewaren van geheimen.

Stap 1

Krijg hem enkele vriendinnen. Sommige hanen vocalize omdat ze niet tevreden zijn met de grootte van hun kudde. Als je hem een paar kippen te geven aan baas rond, kan een haan kalmeren, en meer tijd besteden aan de leiding van de dames, en minder tijd trollen voor meer. Het is ook belangrijk om je haan vrij mengen met de kippen, als gescheiden, kan hij beginnen te kraaien nog meer.

Stap 2

Kijk uit voor rivalen. Als u meerdere hanen, houd ze goed uit elkaar, en als je buren hebben een haan, overwegen de oprichting van aangewezen gebieden voor elke haan en zijn kudde om conflicten te verminderen.

Stap 3

Hoe maak je een haan stil te houden. Kip het bewaren van geheimen.
Hoe maak je een haan stil te houden. Kip het bewaren van geheimen.

Verwar uw haan. Hanen hebben een zeer fijn afgestemd interne klok, en ze kraaien als ze zin daglicht benadert. Als je zo geneigd, kun je eigenlijk kraaien van uw haan bijhouden via het jaar, en je zult merken dat de tijd van het gekraai verschuivingen in reactie op seizoensgebonden veranderingen.

U kunt echter de interne klok van de haan truc met het gebruik van een kunstmatige lichtbron en een afgesloten kippenhok. Wanneer u uw kippen te brengen in uw afgesloten kippenhok voor de avond, gebruik dan een licht voor de uitbreiding van "daglicht" tricking de kippen te laten denken dat het licht wanneer is het eigenlijk donker buiten. Doe het licht uit voordat je naar bed gaat.

In de ochtend zullen de kippen denk dat het eerder dan het is omdat het kippenhok is nog donker. Daarom kan uw haan genoeg om te wachten te kraaien totdat je laat de kippen buiten worden verward.

Stap 4

Voer hem. Als u uw haan afleiden met voedsel dat wat moeite om te eten nodig heeft, kunt u in staat om hem te kraaien beginnen later op de dag. Maïskolven en puzzel blokjes van levensmiddelen zoals die worden gebruikt om honden te trainen kan nuttig voor zijn. Gooi het eten in aan het einde van de nacht, en beschouwen het verstoppen onder wat stro, zodat het zal niet gevonden worden totdat de haan begint te roeren. Als je geluk hebt, zal uw haan worden omgeleid door het voedsel.

Stap 5

Verrijken zijn omgeving. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kippen zijn eigenlijk heel intelligente dieren, en ze kunnen gaan vervelen, net als iedereen. Uw haan kan zijn gekraai van rusteloosheid of verveling. Probeer het mengen van dingen in het kippenhok met speelgoed, nieuwe zitstokken, en cubbyholes om te verkennen, en bewegen dingen rond periodiek, zodat de omgeving niet statisch blijven.

Uw haan kan zo druk geworden verkennen van de omgeving en het controleren op risico's voor de kudde, dat hij een pauze van kraaien zullen nemen.


Krijg hem enkele vriendinnen. Kijk uit voor rivalen.
Krijg hem enkele vriendinnen. Kijk uit voor rivalen.

Het bijhouden van een haan stil kan een uitdaging zijn, zoals sommige hanen hebben gewoon behoefte aan kraai, het maakt niet uit wat je doet. Echter, moeten deze tips de taak te maken iets eenvoudiger, en zij zullen ook aantonen dat er een goed vertrouwen inspanning van uw kant als de buren komen rond te klagen.

Als uw haan wordt veroorzaakt wijk conflict, kunt u vinden dat het bereiken van uw buren het probleem oplost, of u uw haan kan controleren. Bied ze eieren of de lening van de kudde voor een paar uur om zich te ontdoen van plagen in de tuin, en zeker vriendelijk om bij de buren te cultiveren goede relaties.