E2y

Hoe maak je een groep muzikale activiteit uit te voeren voor kinderen

Groep muzikale activiteiten zijn een leuke manier om muziek op te nemen in het leren. Verschillende vaardigheden worden geleerd door kinderen, zoals het leren na te bootsen en volg de aanwijzingen, alsmede honen coördinatie evenals de bouw van een waardering voor muziek en dans.

Hier is hoe je een groep muzikale activiteit uit te voeren voor kinderen.

  • Bepaal het vermogen van de groep. Verschillende leeftijdsgroepen hebben verschillende capaciteit niveaus. Zorg ervoor dat de song selectie en acties zijn aangepast aan de leeftijd. Pre-school kinderen niet in staat zijn om te veel gecompliceerde routines hanteren in vergelijking met oudere schoolgaande kinderen. De nummers moet comfortabel, relatable en leuk om de kinderen het uitvoeren van het.
  • Bepalen de grootte van de groep. Als leraar, kunt u besluiten te breken van de kinderen in kleinere groepen voor meer gecompliceerde groep nummers of je kan ook besluiten om te gaan met een grotere groep. Houd in het achterhoofd dat hoe groter de groep, hoe moeilijker om iedereen gecoördineerd.
  • Beslis over een thema. Dit zal helpen beperken de keuze nummer, alsmede de kostuums van de voorstelling. Voor de feestdagen, kerst nummers zijn een voor de hand liggende keuze. Houd er ook rekening mee dat het thema moet zijn aangepast aan de leeftijd. Een hiphop met rap songs met volwassen teksten dansnummer kan zijn om ingewikkeld en niet geschikt voor jonge schoolgaande kinderen.
  • Bepaal of u gaat gebruiken instrumenten en welke u wilt gebruiken. Het kan makkelijker zijn voor de kinderen om mee te spelen met een opgenomen begeleiding of piano begeleiding om ze in beat. Ook in het geval een kind stokt zijn instrumenten zal het gemakkelijker te herstellen en blijven als er iets te volgen.
  • Zorg voor de kinderen met de juiste instrumenten, zang lakens en andere rekwisieten die nodig zijn voor de uitvoering. Moedig de kinderen aan individueel oefenen thuis, zodat ze komen om te oefenen voorbereid.
  • Bereid de blokkering, afstand of de positie van de kinderen op het podium. Kleine kinderen moeten goed zichtbaar en er voldoende ruimte voor beweging, vooral voor dansnummers of wanneer muziekinstrumenten gebruikt. Ook als de prestaties impliceert het veranderen van posities, is het een goed idee om de vloer markeren met plakband, zodat de kinderen weten waar ze moeten line-up precies. Voor zeer jonge kinderen, kan het zelfs een goed idee om hun naam of foto te plaatsen op de grond, waar ze zullen staan.
  • Laat genoeg praktijk tijd voor de kinderen om te kunnen hun stuk te beheersen. Voortdurende herhaling is van cruciaal belang voor kinderen om de vaardigheid te leren en om de hoeveelheid angst te verminderen tijdens het spelen per dag. Het kan nodig zijn een heleboel enkele uren tijdens de les tijd of laat de kinderen blijven na schooltijd om voldoende repetitietijd hebben.
  • Vergeet niet om repetities leuk te maken. Hebben ruime pauzes en geef ze lof als ze het goed doen. Het kan irritant te krijgen zijn, maar kinderen moeten worden gemotiveerd om goed te doen. Als er te veel druk of het niet meer leuk voor hen, moet u wellicht een moeilijke tijd proberen te overtuigen om uit te voeren.
Hoe maak je een groep muzikale activiteit uit te voeren voor kinderen. Bepaal het vermogen van de groep.
Hoe maak je een groep muzikale activiteit uit te voeren voor kinderen. Bepaal het vermogen van de groep.

Houd deze ideeën in het achterhoofd bij het uitvoeren van een groep muzikale activiteit, en je bent zeker een leuke en succesvolle prestaties!