E2y

Hoe maak je een goed begrip vriendje

Alle vrouwen willen zijn gelukkig genoeg om te zeggen dat ze de meest prachtige vriend in de wereld. Vrouwen willen weten dat ze een man die ze kunnen vertrouwen op die aan hun behoeften zal luisteren, wensen en verlangens. De meeste van alles wat ze willen weten dat het gedrag van hun vriendje maakt hun vriendinnen jaloers omdat het duidelijk is dat zij de beste vriend in het bos.

Natuurlijk, als een man je wilt weten wat er gaat u die prachtige en begrip vriendje maken. Als dit het geval is, vindt u alles wat u moet weten misschien een beetje meer in het volgende artikel vinden en.

 1. Altijd luisteren naar alles wat je vriendin zegt. Vrouwen houden van het gevoel speciaal. U hoeft niet naar een vrouw veel dingen te kopen om haar zich speciaal voelen. Eigenlijk is de makkelijkste manier om een vrouw zich speciaal voelen is om te luisteren naar haar als ze tegen je praat.

  Tuurlijk, je misschien niet geïnteresseerd zijn in alle dingen die ze is, maar wetende dat u de tijd om meer over wie ze zal de wereld voor haar betekenen leren nemen. Op het moment dat ze weet dat je echt luisteren naar haar zij zal u zien in een geheel ander licht. Dit maakt haar denken en te praten over je meer dan ze ooit tevoren.

  U kunt haar laten zien dat je luistert naar haar bij de opvoeding van dingen die ze heeft gezegd of haar verrassen met dingen die ze gezegd dat ze graag een paar dagen nadat ze die dingen heeft gezegd.

  Vergeet niet dat de kleine dingen tellen het meest

 2. Vergeet niet dat de kleine dingen tellen het meest. Als u wilt dat speciale en begrip te worden beschouwd dan moet je haar laten zien dat u verdient een dergelijke titel. De beste manier om dat te doen is om alle kleine dingen die belangrijk voor haar zijn onthouden.
  • Blijf op de hoogte van speciale gelegenheden zoals jubilea en verjaardagen.
  • Als je haar cadeautjes te kopen, voor haar kopen dingen die je weet dat ze wil of die een sentimentele waarde hebben.
  • Als ze een slechte dag heb iets dat je weet zal haar glimlach te maken, of het nu een massage of gewoon tijd doorbrengen met haar.

  Maakt niet uit wat je denkt dat je moet doen om haar te imponeren, zal ze altijd denken aan de kleine dingen die je doet voor haar, de meeste.

  Hoe maak je een goed begrip vriendje. Altijd luisteren naar alles wat je vriendin zegt.
  Hoe maak je een goed begrip vriendje. Altijd luisteren naar alles wat je vriendin zegt.
 3. Realiseer je dat alle vrouwen zijn niet hetzelfde. Als u in aanmerking wilt komen een begrip vriend, dan moet je beseffen dat niet alle vrouwen zijn hetzelfde.

  Elke vrouw is anders en als zodanig

  Elke vrouw is anders en daarom hebben ze allemaal heel andere behoeften. Het beste wat je kunt doen is leren alles wat je kunt over je vriendin. Dit gaat helpen zien dat ze niet zo is als elk ander meisje. Het zou ook helpen precies zien waarom je van haar houdt.

  In de tussentijd zal je in staat zijn om haar beter te behandelen door het voeden van haar wil en nodig heeft in een relatie. Natuurlijk zal zij dit gelijk met uw liefdevolle, begrip natuur.

 4. Wees er voor haar comfort door de goede en slechte. Als je vriendin heeft een slechte dag vanwege een kracht van buitenaf of van PMS, ze moet weten dat u de zorg. Hoewel het waar is dat je niet specifiek zou de zorg over haar problemen, je doet zorg over haar.

  Met dit in het achterhoofd moet je de situatie onder controle te nemen en geef haar de liefdevolle verzorging die ze nodig heeft om zich veilig te voelen. Als ze komen naar u toe met haar slechte dagen, wetende dat je niet aan haar weg, dan zal ze weten dat ze kan naar je toe komen, ongeacht wat.

  Dit gaat om een echte test van je relatie

  Dit gaat om een echte test van uw relatie. Sommige dagen vrouwen zullen maken weinig tot geen zin met hun emoties. Een begrip vriendje niet twee keer nadenken over de gekke stemmingswisselingen van vrouwen, maar hij weet om haar vast te houden wanneer ze huilt, zonder een tweede gedachte.

  Weet je relatie

 5. Weet je relatie, en weet wat ze nodig heeft. Geen twee relaties gaan hetzelfde te zijn. Terwijl vrouwen zijn vaak de verzorgers, is het gebruikelijk voor mannen om de beschermers. Gebruik dit in uw voordeel.

  Als je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd dan bent u geen onbekende voor de vrouw die je bent in een relatie met. Als je hebt geluisterd naar wat zij heeft gezegd dan moet je toepassen op je relatie om het beter te maken.

  Vergeet niet dat de kleine dingen tellen het meest. Vergeet niet dat de kleine dingen tellen het meest.
  Vergeet niet dat de kleine dingen tellen het meest. Vergeet niet dat de kleine dingen tellen het meest.

  Nooit van uit dat het haar taak om elke avond koken, om het huis schoon voor u, of te wachten op u na uw zware dag. Kansen zijn, heeft ze had een zware dag, ook.

  Relaties zijn geven en nemen. Vrouwen vaak heel leuk om hun mannen te belonen met dingen te maken ze zich speciaal voelen, maar niets maakt vrouwen voelen zich beter dan het kennen van hun mannen willen dezelfde dingen voor hen te doen als ze de kans krijgen.