E2y

Hoe maak je een gans schoon te maken

Goose is een onder-gewaardeerde vogel als het gaat om de keuken

Goose is een onder-gewaardeerde vogel als het gaat om de keuken, maar heeft een kenmerkende smaak die een zekere rijke smaak toevoegt aan de juiste soort gerechten. Als u op jacht naar je eigen spel, het schoonmaken van een gans nodig is om het gemakkelijker maken om te koken en op te slaan. Hier is hoe.

Plukken

Hoe maak je een gans schoon te maken. Pluck.
Hoe maak je een gans schoon te maken. Pluck.

Pluck. De eerste stap en misschien wel de meest uitdagende is het plukken van de veren uit het lichaam van de gans. Zo veel mogelijk, doe dit buiten het huis, omdat de veren kan worden rommelig. Je moet ook bereid een prullenbak in de buurt die zal plaats bieden alle ganzenveren die u hebt verwijderd. Start plukken door het bereiken van veren en trekken deze in de richting van de groei van de veer is. Anders zullen kleine fragmenten van de veren blijven op de gans. Ook moet je niet proberen om te veel ganzenveren tegelijk te verwijderen, omdat deze de huid kan scheuren.

Uitbenen. Vervolgens moet u de gans uitbenen. Begin met de nek en het hoofd van de gans. U kunt gooien het hoofd weg. De hals kan later gebruikt worden voor creat6ing sauzen en jus, vooral omdat het veel aromatische botten die vol van smaak is. Je moet een grote pot en plaats genoeg water dan naar volledig onderdompelen gans. Laat het water aan de kook en en de gans houden door de voeten. Dit zal u toelaten om onder te duiken de gans voor een minuut of twee, waarna de vogel worden gebroeid. Verbranding maakt het makkelijker voor u om de kleine stukjes van veren die nog steeds aan de huid te verwijderen. Gebruik de uitbenen mes om de kleine fragmenten van veren te verwijderen.

Darm

Gut. Vervolgens moet u de darm van de gans te verwijderen. Doe dit door het plaatsen van de gans op een tafel met haar borst naar u toe. Met behulp van een zeer scherp mes, maak een snee in de buik en beginnen met het verwijderen van de spiermaag. Schraap de spiermaag dat kleeft aan de wand van de maag. Verwijder de gal en de lever ook. De lever kan worden opgeslagen voor speciale gerechten. Verwijder de buck schot en de darmen en andere kleine organen gevonden in de vogel. Daarna snijd de vogel in secties, zoals de drumstick, de borst en de benen, tenzij je de vogel geheel koken. Als u nog nooit gestript een gans voor, een van de beste technieken die maakt het makkelijker voor u is om een uitbenen mes die vooraf werd aangescherpt te gebruiken, en om de eigen gans met zijn voeten als je de incisie te houden.

Spoelen

Goose is een onder-gewaardeerde vogel als het gaat om de keuken. Uitbenen.
Goose is een onder-gewaardeerde vogel als het gaat om de keuken. Uitbenen.

Spoel. Tot slot, spoel de kieuwen vogel in warm water. Gebruik papieren zakdoekjes om af te drogen de vogel en het klaar voor het koken te maken. Als u niet nodig om de gans onmiddellijk koken, moet u deze opslaan in een grote luchtdichte plastic zak, die moet worden geplaatst in de vriezer.

Het voorbereiden van gans die je hebt gevangen jezelf is niet alleen geld, maar ook zorgt voor een zeer bevredigende maaltijd. Door middel van deze eenvoudige stappen, kunt u het reinigen van de gans en het klaar voor het koken of koeling.