E2y

Hoe maak je een eenvoudige vogelvoeder maken

Als u wilt geven verzorgen van de lokale vogels, dan is het maken van een feeder kan zeker een van uw opties. Als u ervoor kiest om, kunt u uw eigen zelfgemaakte vogelvoeder met behulp van deze eenvoudige stappen te maken.

  1. Bereid de gereedschappen en materialen die je nodig hebt. U kunt kiezen tussen een een liter water kruik en een plastic melkkan. U kunt gebruik maken van andere soortgelijke kannen. U zult 2 voet metalen draden, plugstangen, een mes, en een aantal huis-en beton nagels nodig
  2. Eerst schoon de container. U mag het vogelzaad vervuilen als je dit niet doet.
  3. Met de snijder, maken twee gaten aan de zijkant van de kan op de basis. Deze twee gaten zouden de opening waar je het vogelzaad zal zetten zijn. De twee gaten moet aan weerszijden, en moet ongeveer 3 tot vier centimeter in diameter. Om u te helpen bij het snijden van gaten, kan het nodig zijn om het blad van het mes is gezet in het vuur. Na verhitten, zal het snijden van de dikke plastic van de kan nu gemakkelijker. Vergeet niet om voorzichtig te zijn met het hete mes.
  4. Met behulp van het beton nagels, maak twee kleine tegenover gaten in de hals van de kruik. Deze gaten hebben, weer precies tegenover elkaar. Als het plastic is te zwaar, kunt u ze opwarmen ook te faciliteren in het maken van de gaten. Niet de gaten te groot te maken, omdat de vogel zaden kunnen komen van hen. Aan de andere kant, ze niet te klein te maken. De omvang waarin de plugstangen past is de meest geschikte grootte van het gat.
  5. Steek de plugstangen zorgvuldig. Deze plugstangen zijn waar de vogels zullen neerstrijken op. Steek deze in het ene gat en plak het door het andere gat. De zitstokken staaf moet uit te steken bij een lengte van 2 centimeter.
  6. Met het huis nagels een klein gat op de bodem van de kan creëren. Warmen ze op en maak twee tegenoverliggende gaten aan de zijkanten van de kruik in de buurt van de basis.
  7. Steek de metalen draad in door de twee gaten. Deze draad zal fungeren als anker van de vogel feeder. Na het insteken, draai de draad omhoog en zet ze bij elkaar. Na deze, draai ze samen om haar positie te stabiliseren. U kunt hangen nu de vogel feeder aan een tak van een boom.
  8. Zet de vogel zaden in de feeder. Niet te veel zaden niet zetten in de feeder. Dit zal te veel gewicht maken en het verminderen van de sterkte van de feeder als geheel. De wind en andere vormen van verstoring kunnen veroorzaken de feeder te schudden en ervoor zorgen dat de zaden te morsen.
Hoe maak je een eenvoudige vogelvoeder maken. Bereid de gereedschappen en materialen die je nodig hebt.
Hoe maak je een eenvoudige vogelvoeder maken. Bereid de gereedschappen en materialen die je nodig hebt.

Een vogel feeder kan brengen in meer vogels naar uw plaats en daarmee de bestuiving proces van planten te versnellen in de buurt. Vogels zijn effectieve dragers van pollen nodig zijn voor planten om verder te gaan in hun voortplanting proces. Vandaar dat ze zijn van grote hulp dus het is zeker meer van een respectvolle terug te geven als je hen te dienen met heerlijke vogelzaad met uw vogel feeder.