E2y

Hoe maak je een eend als huisdier te verhogen

Eenden zijn schattig vogels die je kunt met de rechtermuisknop te verhogen bij u thuis als je genoeg tijd en ruimte om hen de aandacht die ze nodig hebben. Eenden maken heerlijke huisdieren voor u en uw kinderen, maar ze speciale zorg nodig hebben om te overleven. Eenden zijn niet zoals de meeste huisdieren die u kunt laten om alleen te gedijen. Eenden moeten zorgvuldig aandacht aan hun dieet en dagelijkse activiteiten voor hen om te overleven in de omgeving die u verstrekt voor hen.

Hier zijn een aantal stappen die u kunt volgen om eenden als huisdier te verhogen.

  • Begrijp een eend nodig heeft. Eenden zou maken prachtige huisdieren, maar ze zal niet lang zo lang als je niet begrijpen dat ze behoeften die zijn anders dan die van andere dieren. Het krijgen van slechts een eend is slecht geadviseerd, zoals eenden zijn roedeldieren en ze groeien beter met andere eenden. Eenden zijn kleine, zelfs als ze volgroeid zijn, waardoor ze een uitstekende prooi aan andere dieren. Als een ander dier in uw huis heeft scherpe tanden, dan is uw huis is niet veilig voor eenden. Eenden hebben veel ruimte en water voor zowel zwemmen en drinken. Ze hebben ook iemand nodig om hen te vergezellen later in hun leven naar gebieden met vijvers als je niet beschikt over een zwembad voor hen. Het verzorgen van eenden is een vervelende taak, en als je geen tijd hebt geïnvesteerd in de zorg en het voeden voor eenden, dan wilt u misschien een andere pet te overwegen.
  • Verantwoorde Koop uw eend. Aankoop eenden van vertrouwde verkopers alleen. Sommige eend verkopers verkopen ziekelijk, zwak eenden die snel sterven nadat je ze aanschaft. Koop eenden van gerenommeerde verkopers die positieve recensies over recente transacties met andere eend kopers. U moet ook weten de leeftijd van de eenden die u koopt. Eenden hebben verschillende behoeften in de verschillende stadia van hun groei. De aard van de zorg die zij nodig hebben hangt af van hun leeftijd.
  • Bereid eend feed. Voordat je je eenden, moet je hun eten klaar. Eendjes 3 weken oud moet starter puree met 20% -22% eiwit. Adolescent eenden die 3 weken tot 6 weken nodig 16% eiwit in de brij of pellets. U kunt ook kruimels met dezelfde hoeveelheid eiwit als ze gemakkelijker. Vrouw eenden leeftijd 6 weken en moeten de hierboven 16% tot 18% eiwit in hun mash, kruimels of pellets als ze eieren leggen, en mannen moeten 14% tot 16% eiwit op dezelfde leeftijd. Laat je niet medicinale eend feed. Gemedicineerde eend feed of commerciële eend voer moeten chemicaliën bedoeld om uw eend groter groeien in een sneller tempo, maar ze kunnen je eend schaden. Koop verse, natuurlijke, biologische voeding voor uw eenden.
  • Wanneer uw eenden komen, zouden ze onmiddellijk moeten eten aangezien ze misschien zijn gegaan door stressvolle reizen. Ga door het voeden van uw eenden het juiste type van dieet en zorg ervoor dat hun voedsel vers blijft. Houd hun voedsel in luchtdichte verpakkingen om schimmel en bacteriën weg te houden.
  • Zorg voor vers water. Eenden moeten vers, schoon water per dag. Zorg voor een water feeder die uw eenden gemakkelijk toegang hebben. Vervangen hun water met schoon, vers water elke dag. Eenden ook een plek om te zwemmen, dus een ondiep bad voor de eendjes als een zwemgedeelte. Voor volwassen eenden, het zwembad moet een beetje dieper, omdat ze willen duiken. Als u niet beschikt over een vijver in het bijzonder voor de eenden in te zwemmen, moet u het zwembadwater te vervangen elke dag. Eenden drinken het water dat ze zwemmen in een groot, zodat het water waarin ze zwemmen, afgezien van het water in hun feeder, moet schoon de hele tijd. Geef een helling voor hen om hun zwembad gemakkelijk. U kunt niet-buigbaar zwembaden voor kinderen bedoeld als alternatief voor een eendenvijver voor uw eenden.
  • Zorg voor een goede schuilplaats voor uw eenden. Zorg ervoor dat de opvang die u verstrekt voor eendjes veilig zijn voor roofdieren zoals loslopende honden of katten. Het asiel moet ook de bescherming van de eenden tegen barre weersomstandigheden, zoals regen of intense hitte. Voor zowel volwassenen als baby eenden, de schuilplaats moet een warmtelamp die ze niet kunnen bereiken. Zorg ervoor dat de warmtelamp niet te heet; eenden als een warme plaatsen. Vergeet niet dat ze de toegang tot water 24/7, zodat het water schotel of water feeder te houden aan de andere kant van waar de verwarming lamp is nodig.
  • Eendjes moeten verblijven in een ruim, voldoende verhit kooi, terwijl ze nog jong zijn, zodat ze blijven uit de buurt van plaatsen die roofdieren zoals honden, katten of andere wilde dieren toegang hebben. Eendjes kunnen glippen poorten of kooi roosters dus zorg ervoor dat de kooi heeft kleine lamellen.
  • Laat uw eenden oefening. Eenden moeten rond waggelen onder de zon op een bepaald punt in een dag. Zorg ervoor dat u toezicht op uw eenden als ze op weg zijn naar een vijver of wanneer ze rondlopen onder de zon, omdat ze misschien een roofdier de aandacht te vangen. Katten en honden denken eenden maken smakelijke traktaties, en je hebt om je eend te beschermen tegen alle dieren die kunnen schadelijk voor hen zijn.
  • Zorg voor liefdevolle zorg voor uw eenden. Zorg ervoor dat u uw huisdier eenden op een regelmatige basis. Eenden, zoals aandacht. Je moet ze houden op regelmatige tijdstippen door middel van een dag. Als u kinderen hebt, zorg ervoor dat u toezicht op uw kinderen indien zij houder zijn of spelen met de eenden, zoals eenden kan niet overweg met ruw spel en uw kinderen kunnen schadelijk zijn voor de eenden.
Hoe maak je een eend als huisdier te verhogen. Begrijp een eend nodig heeft.
Hoe maak je een eend als huisdier te verhogen. Begrijp een eend nodig heeft.

Naar aanleiding van de bovenstaande stappen zullen u helpen verhogen en zorg goed voor je eenden. Vergeet niet dat ze veilig onderdak, voedsel en water nodig. De meeste van allemaal, die ze nodig hebben veiligheid van iets dat kan schadelijk voor hen zijn, want ze kunnen niet worden ingeroepen om zich te beschermen tegen andere dieren en barre weersomstandigheden. Eenden hebben veel aandacht en liefde, en je moet al deze behoeften te vervullen bij het grootbrengen van eenden als huisdier.