E2y

Hoe maak je een duif te identificeren

Een duif is een soort vogel die is ingedeeld onder de vogel familie Columbidae. Het heeft een totaal van 300 ondersoorten over de hele wereld. In het algemeen, de duif en de duif zijn uitwisselbaar. Echter, voor alle vogelliefhebbers en ornithologen, duif verwijst naar de grotere, terwijl duiven zijn kleiner in omvang. Een duif bouwt meestal een nest dat is gemaakt van stokken en ander vuil dat kan worden gevonden in het bos of bomen. Het wordt tot hoog in een boom of op planken. Het legt meestal een tot twee eieren en beide ouders te beschermen en de zorg voor hun kroost voor maximaal 28 dagen. Het voedt zich voornamelijk met zaden, vruchten en planten. Momenteel kan worden gevonden over de hele wereld, behalve in de zware omstandigheden van de Sahara, Noordpool en Antarctica. Het vestigt zich meestal in warme, tropische landen die veelal zijn gevestigd in Oceanische eilanden zoals de Polynesië en dergelijke. Het kan vrij veel aanpassen aan bijna elke vorm van omgeving dus, waardoor het een van de meest voorkomende vogels in de wereld van vandaag. Hierdoor beschrijven gemakkelijker. Lees verder om meer te leren over hoe u de meest voorkomende duiven te identificeren.

  • Het rouwen duif. Deze duif heeft een te lange staart die een puntige uiteinde in plaats van de gebruikelijke rechte flappy staart heeft. Het heeft een maximaal 12 centimeter groot en heeft een spanwijdte gemiddelde van 15 centimeter. U kunt meteen zien zijn geslacht door loep zijn hoofd en borst. Een mannelijke Mourning Dove heeft een roze borst en een mooie blauwe kop. Het is geliefd om zijn zachte zachte koeren. Deze vogel is het meest voorkomende type van de duiven vandaag.
  • De ring tortelduif. Ook bekend als de meest gedomesticeerde duif type, kan de Ring tortel gemakkelijk worden onderscheiden door zijn totale witte kleur met een kenmerkende zwarte ring die eruit ziet als een kraag op zijn nek. Door zijn binnenlandse aard, zult u vaak de Ring tortel in huis van een vriend. Het wordt zelden in het wild gezien.
  • De wit-gevleugelde duif. De White-winged Dove wordt meestal gevonden in de Europa, met name in het zuidwesten provincies. Het heeft een slank lichaam, dat een witte streep heeft op elke vleugel en blauwe markeringen rond zijn kleine ogen.
  • De release dook. Dit is een homing duif die is gefokt voor ceremoniële doeleinden. Het wordt voornamelijk gebruikt in grote openingen, bruiloften, verjaardagen, begrafenissen en andere gebeurtenissen. De ceremonie bestaat uit de duif wordt dus vrijgegeven, de naam van de 'release Dove. " Het is klein en wit van kleur zonder zichtbare markeringen en dergelijke.

Daar heb je het! Het identificeren van een duif is vrij eenvoudig

Hoe maak je een duif te identificeren. De wit-gevleugelde duif.
Hoe maak je een duif te identificeren. De wit-gevleugelde duif.

Daar heb je het! Het identificeren van een duif is vrij eenvoudig. Niet te verwarren een duif met een duif en vice versa. Hoewel beide dieren erg op elkaar lijken zij nog verschillen in een aantal opzichten. Een duif is kleiner, terwijl een duif is groter en heeft een donkerder kleur. Houd dat in gedachten. Nu, wat wacht je nog op? Ga op en draag uw vogel hoed en beginnen met zoeken naar duiven! Veel succes en veel plezier!