E2y

Hoe maak je een date vaarwel te kussen

Je bent op een eerste date met een nieuwe speciaal iemand

Je bent op een eerste date met een nieuwe speciaal iemand. Je hebt gechat over je carrière, je jeugd, en uw favoriete restaurants. Maar er ontbreekt iets. Is deze persoon iemand die je kan een toekomst hebben? Veel mensen voelen zich een eerste kus zegt alles wat u moet weten en zal bepalen of een toekomst mogelijk is. Naarmate de avond wraps up, de allerbelangrijkste vraag stelt zich: Moet je kussen je date gedag? Vol verwachting en verwachting, kan de afscheidskus maken of breken een date. Terwijl de lead-up kan zeker een nerveus en angstig, is het niet hoeft te doen. Een plan van aanpak kan de stress van de afscheidskus te verlichten.

Hoe maak je een date vaarwel te kussen. Kennis te nemen van lichaamstaal.
Hoe maak je een date vaarwel te kussen. Kennis te nemen van lichaamstaal.
  1. Kennis te nemen van lichaamstaal. Is je date maken van consistente oogcontact? Tijdens het gesprek, zijn ze leunend in en betrokken? Als dat zo is, is je date plezier en is zeker geïnteresseerd. Indien er sprake is van incidentele aanraking van handen, schouders, voeten of, nog beter! Glimlachen, lachen, en continue conversatie zijn allemaal indicatoren dat een afscheidskus vooruit is.
  2. Als de datum wraps up, zorg ervoor om te blijven hangen bij de auto je date's of voordeur. Blijf lichamelijk dicht. Maak oogcontact en glimlach. Zelfs als je binnen bent schudden, doe je best kalm en beheerst te verschijnen. Vertrouwen is aantrekkelijk.
  3. Als je afscheid, zich ervan bewust dat een pauze in het gesprek kan worden "het moment" u wacht. Laat je niet door dat moment aan je voorbij gaan, omdat het heel moeilijk kan zijn om terug te komen.
  4. Wanneer het juiste moment zich aandient, maak oogcontact, stap op weg naar je date, leunen, en zachtjes druk je je lippen tegen de lippen je date's. Houd de kus licht en kort, niets bijzonders. Trek voorzichtig terug en kijk in de ogen van je date's. Smile.
  5. Op dit punt, kunt u afscheid nemen of u kunt genieten van een tweede kus. Als je date leunt in en lijkt comfortabel, kunt u in staat om over te stappen van de intensiteit een beetje. Als u ervoor kiest om welterusten te zeggen, lopen langzaam, zodat je niet lijkt om weg te lopen. Als u ervoor kiest om een tweede kus proberen, zorg ervoor dat je date is nog steeds comfortabel en lijkt te popelen om de kus blijven ook!

Aan het eind van de dag (vaarwel te kussen meegeleverd)

Aan het eind van de dag (vaarwel kussen meegeleverd), als de deskundigen juist zijn, vindt u alles wat u moet weten over je date en eventuele toekomstige u misschien samen weten. Als u besluit niet verder te gaan daten, hopelijk zul je hebt enige ervaring opgedaan en kennis om mee te nemen als je andere relaties na te streven. Echter, als dat afscheid kus lichten een vonk, het kan het begin van iets prachtig en spannend. Dat afscheidskus kan de eerste dag van de rest van je leven.