E2y

Hoe maak je een boomkikker terrarium bouwen

Na boomkikkers als huisdier is een van de nieuwste preoccupaties van de vele Europese gezinnen op dit moment. Deze dieren zijn makkelijk te verzorgen, hoewel je nodig hebt om het opzetten van hun leefgebied behoren in eerste instantie om voor hen te worden zichzelf in stand later. De beste levende omgeving voor boomkikkers kan worden verstrekt door het opzetten van een terrarium. Met de juiste materialen en een aantal creatieve extra's, zult u in staat om een boomkikker terrarium waar deze dieren kunnen leven die het dichtst bij hun natuurlijke niche te bouwen. Om een terrarium te maken, volg de volgende stappen:

  • Koop een aquarium (gemaakt van transparant glas) met metingen die goed is geschikt voor de kikkers met hun gebruikelijke activiteiten, zoals slapen, eten, springen en stoeien. De grootte van de aquarium moet in staat zijn om ongeveer 15 liter water bevatten, dus er is genoeg ruimte voor de kikkers om te zwerven rond.
  • Bepaal wat voor soort accessoires die u plaatst in de tank. Je zou kunnen beslissen over het plaatsen van kleine rotsen, mos en waterplanten.
  • Weet wat andere vorm van wezens te zetten in die kunnen overleven met kikkers. U mag vissen in het terrarium, maar zorg ervoor dat het is het soort specie die niet overwoekerd worden door de kikkers. Wanneer de kikkers groter worden, hebben ze de neiging om een wezens (insecten, vissen en wormen) die kleiner zijn dan ze op te eten.
  • Schik de armaturen onder het aquarium. Het volgende kan worden verdelers gemaakt van PVC-buizen die aan de overkant van gesneden in verschillende secties. Kikkers liefde te verbergen en op donkere plaatsen rusten, zodat de leidingen zal een rustplaats voor hen wanneer ze niet eten of ravotten. De leidingen zullen ook helpen behouden watervoorziening in de tank te houden het onderste deel altijd vochtig, wat kikkers liefde.
  • Inclusief gesneden stukken plastic ei kratten en ze op de bodem te plaatsen, samen met de biezen. U kunt gebruik ei kratten - het soort waar de eieren worden in boodschappen.
  • Monteer de andere accessoires zoals stokken, drijfhout, rotsen, stenen en een beetje zand in een sectie van het aquarium. U kunt een kunstmatige heuvel door het plaatsen van een handvol zand in het midden waar de kikkers kunnen rusten.
  • Voeg planten en andere houten artikelen in het terrarium. Boomkikkers worden zo genoemd omdat ze gedijen vooral op plaatsen waar er zijn tal van bomen. Ze leven het grootste deel van hun dagen op takken van hoge bomen en hoge struiken en ze zelden naar beneden naar de grond.
  • Installeer een mini waterval op een hoek van het terrarium. U mag gebruik maken van commerciële watervallen die worden verkocht in cadeauwinkels en nieuwtje winkels.
  • Bevestig de pomp op een andere hoek aan de onderkant en het inplugt De pomp zal helpen zorgen voor zuurstof in het terrarium.
  • Bekleed de zijkanten van de tank met mos en kleine stenen. Ondertussen plaats enkele stukjes houtskool in het midden om te helpen houden een aangename geur in het terrarium. Plaats kleine schildpadden binnen voor een meer gediversifieerde bewoning. Gedeeltelijk bedek de bovenkant met een glazen blad.
Hoe maak je een boomkikker terrarium bouwen. Weet wat andere vorm van wezens te zetten in die kunnen overleven met kikkers.
Hoe maak je een boomkikker terrarium bouwen. Weet wat andere vorm van wezens te zetten in die kunnen overleven met kikkers.

Onderhoud uw boomkikker terrarium door regelmatig te controleren op zijn toestand elke dag. Spray water per dag om vocht te houden en voortdurend vernieuwen van de boomkikkers en zijn medebewoners. Als u merkt dat de boomkikkers hem niet aangaan van in het terrarium, laat ze gaan door ze weg aan andere liefhebbers, maar ook dieren behoud groepen.