E2y

Hoe maak je een Beefalo koe te identificeren

Een Beefalo koe is een kruising tussen een binnenlandse koe en een bizon of Europese bizon. Het kan overleven in de meest extreme weersomstandigheden. Hun vlees is ook van hoge kwaliteit, en kan op zichzelf voortplanten in tegenstelling tot andere hybriden. Ze zijn ook gemakkelijk verzorgd, en produceren van hoge kwaliteit vlees dat is lekker, en heeft minder slechte cholesterol en vet. Bovendien zijn ze bestand tegen ziekten zoals mond-en klauwzeer door een natuurlijke immuniteit aan. Elke koe ras kan een Beefalo koe, waardoor hun identificatie een beetje lastig.

De voordelen van het verhogen van Beefalo koeien zijn toegenomen door de jaren heen en er is een verhoogde behoefte aan Beefalo telers. Als u wilt uw eigen Beefalo boerderij te beginnen en om te beginnen door te leren om een Beefalo koe identificeren wilt, hier zijn de dingen om op te letten.

Hoe maak je een beefalo koe te identificeren. Kijk naar het frame en statuur.
Hoe maak je een beefalo koe te identificeren. Kijk naar het frame en statuur.

Kijk naar het frame en statuur. Beefalo koeien zijn goed gespierd en hebben een relatief groter kader, in tegenstelling tot andere runderen. In dit verband zij lijken meer op een bizon dan een koe.

Kijk naar de vacht. Beefalo koeien hebben een unieke en dichte vacht. Hun haar is erg dik, en dit hen in staat stelt om te overleven in relatief koude klimaten. De dikte van een haar beefalo is ongeveer vier of vijf keer dan normale koeien. Beefalos ook transpireren, zodat ze hun tolerantie gemakkelijk verschuiven van koud naar warm klimaat.

In sommige gevallen, Beefalo koeien hebben een krullend klomp van bont rond haar nek. Deze bekleding is dik en onverzorgd, net als de bizons.

Kijk naar de snelheid van de groei. Beefalo koeien sneller groeien dan andere soorten vee. Een pasgeboren Beefalo weegt meestal vijftig tot zeventig pond, en kan wegen zoveel als een duizend pond in het eerste jaar van het bestaan. Ze zijn ook relatief gemakkelijk om spenen dan gewone koeien. Een vrouwelijke beefalo kan een nageslacht in al twee jaar. Ook moeder beefalos zijn zeer beschermend van hun nakomelingen.

Kijk naar de snelheid van de groei. Kijk naar het voedsel dat ze eten.
Kijk naar de snelheid van de groei. Kijk naar het voedsel dat ze eten.

Kijk naar het voedsel dat ze eten. Beefalo koeien zijn van nature niet-selectieve van hun voedsel. Dit betekent dat ze kunnen eten vrijwel elk type gras, zelfs degenen die niet, en kan niet worden opgegeten door andere dieren. Dit maakt het verhogen van Beefalo koeien goedkoper en gemakkelijker dan ander vee. Bovendien, omdat je niet hoeft te speciale voedingsstoffen toe te voegen aan hun voedsel, kunt u naar wens beweren dat het vlees is gras gevoede en biologisch. Dit lost de huidige behoeften van de consument voor vlees dat vrij is van kunstmatige hormonen die groei induceren, en antibiotica.

Kijk wanneer ze eten. Sinds Beefalo koeien gemakkelijk aan te passen aan warme en koude temperaturen, ze kunnen grazen en voeden, zelfs wanneer de zon op is. Dit plaatst ze in tegenstelling tot andere dieren die gewoonlijk rusten onder een schaduw als de temperatuur te hoog is.


De winterharde kenmerk van Beefalo koeien maakt ze een populaire keuze voor vleesproducenten. Maar, vergeet niet dat je de verhoging van beefalos met ABWR registreren voordat je kunt openlijk claimen en verkopen dat het vlees u produceert is Beefalo rundvlees.