E2y

Hoe maak je een baby vogel handfeed

Handfeeding een baby vogel is geen gemakkelijke taak

Handfeeding een baby vogel is geen gemakkelijke taak. Afgezien van dat het een rommelige baan, Handfeeding geeft u de volledige verantwoordelijkheid voor het leven van de baby vogel. Vergeet niet: Een verkeerde actie kan haar leven op het spel zetten. Dus om te voorkomen dat gevaar voor het leven van de vogel op enige wijze, moet je weten hoe goed handfeed het. Hier zijn de instructies.

  • Bereid de foerageergebieden. Je moet ervoor zorgen dat de foerageergebieden is zowel comfortabel voor u en de baby vogel. U kunt de baby vogel plaatsen in een aquarium gevoerd met katoenen doek op de bodem en papieren handdoek op de top. Deze opstelling zal een warme omgeving voor de baby vogel en maakt het makkelijker voor u om het gebied na de voeding te reinigen.
  • Bereiden het eten. Er zijn verschillende formules voor het voeden van baby vogels, maar zorg ervoor dat je een merk dat je vertrouwt kiezen. In een schaal meng de formule met een kleine hoeveelheid warm water (110 ° F). De formule heeft om de consistentie van babygraangewas of jus hebben. Voorkomen dat het te dik omdat het eten zou kunnen komen te zitten in het gewas en leiden tot verstikking. Als het te waterig, anderzijds, het kan diarree veroorzaken. Ook niet magnetron het eten. Microwaving niet gelijkmatig te verwarmen het voedsel. Als je klaar bereiden, zet een goed bedrag van de formule in een spuit.
  • Beginnen te voeden. Begin met het maken van een goede greep van uw baby vogel. Leg haar hoofd tussen je middelvinger en wijsvinger. Vervolgens opent bek van de baby vogel met je duim. Steek de spuit in de linkerkant van zijn snavel en de pomp uit voedsel, die inmiddels een temperatuur van 107 moet oplopen ° C. Laat de vogel om te ademen als zijn eet. Het zal stoppen zuigen eten als hij probeert te ademen, dus zorg ervoor dat niet te pompen uit eten op dit moment. Als je voortdurend voeden van de baby vogel als het probeert om te ademen, brengt u haar leven in gevaar.
  • Let op de baby vogel. Omdat je niet wilt dat de baby vogel, die verwondingen en de dood veroorzaakt overvoeren, moet je weten of het is vol of heeft wat meer eten. Je zult weten de baby vogel is vol als het gewas is al zwelling. Als de vogel klaar is met eten, zorg ervoor dat het overgebleven voedsel weggooien.
  • Maak records. Noteer de voedertijd van uw baby vogel, zodat je weet op welk tijdstip u nodig hebt om het opnieuw te voeden. Meestal baby vogels ten minste vier maal worden gevoed in een dag. Gewas van de baby vogel moet leeg zijn als je het weer voeden.
  • Opruimen. U moet de vogel, het voeden gebied, en de voeding gereedschappen na de voeding te reinigen. De vogel moet worden schoongeveegd, terwijl het vuile papieren handdoeken in het aquarium moet worden vervangen door nieuwe. Het voeden van gereedschappen, aan de andere kant, moeten worden gereinigd met warm water en zeep.

Hoe maak je een baby vogel handfeed. Bereid de foerageergebieden.
Hoe maak je een baby vogel handfeed. Bereid de foerageergebieden.

Het vergt veel geduld om goed handfeed een vogel. Als het je eerste keer om dit werk te doen, overwegen Handfeeding de baby vogel onder begeleiding van een dierenarts of een deskundige kweker.