E2y

Hoe maak je een baby - voetafdruk gedicht maken

Maak een gedenkwaardige herinnering van uw baby door het maken van een baby voetafdruk gedicht. Het is een geweldig geschenk, vooral voor grootouders die kunnen plezier maken in het hebben van een permanente herinnering aan hun dierbare. Het kan ook worden weergegeven in het kleuter van het kind, zodat het kind groeit, zal hij iets om terug te kijken op en zien hoe klein en delicaat zijn voeten waren.
Hier is hoe je een baby voetafdruk gedicht.

  • Selecteer een gedicht. Zoek online naar gedichten die u kunt gebruiken. U kunt ook inzage door middel van een boek van kinderen verzen of krijgen een passage uit de bijbel. Als u zin hebt, waarom dan niet samen een gedicht jezelf? U kunt schrijven het uit vanuit het perspectief van het kind of maak een gedicht op de vroegrijpheid van de kindertijd.
  • Print het uit. Gebruik grote en gemakkelijk leesbaar lettertype, zodat u niet hoeft te turen uw ogen bij het lezen van het. Gebruik ook donkere kleur inkt, zoals zwart. Als u een laser printer, zal de afdrukkwaliteit beter uitkomen, en de woorden smeert niet uit, zelfs als het papier een beetje nat wordt. Vermijd roze, geel en andere licht gekleurde tinten. Na een tijdje, vooral als het papier wordt blootgesteld aan de elementen, kan de afdrukkleur vervagen. Als je goed schrijven, kunt u ervoor kiezen om met de hand te schrijven met behulp van een donker Sharpie pen, of huur een kunstenaar om het te schrijven kalligrafie stijl voor je. Maak enkele kopieën van het gedicht op het blad dat u wilt gebruiken voor framing. Dit is omdat je wilt wat extra degenen voor het geval de voet afdrukken niet goed gaat de eerste keer.
  • Bereid baby's voeten. Dit is het deel waar het kan een beetje lastig. Als je een huilerige baby, kunt u wachten tot ze slaapt te doen deze stap. In het ideale geval is het het beste om dit te doen voor haar bad tijd, zodat u kunt haar voeten wassen direct na. U kunt ook uw man hulp hebben. Een persoon kan houden de baby, terwijl de andere zal de voet stempel te doen. Als er niemand beschikbaar is, plaatst u de baby op de hoge stoel.
  • Plaats inkt op de voet van de baby. Gebruik een op water gebaseerde stempelkussen te voet van uw baby. Zorg ervoor dat niet te verzadigen de voet te veel om een goede indruk te krijgen. Als u niet beschikt over een stempelkussen, kunt u een verf op waterbasis, zoals poster kleur. Breng de verf te voet van uw baby met een spons. Druk vervolgens op de voet op het vel papier, terwijl het vel op een harde, vlakke ondergrond, zoals de vloer of een boek. U kunt uw baby stand, terwijl je partner ondersteunt het lichaam, zodat je beide voeten op hetzelfde moment. Zorg ervoor dat je de baby's voeten te richten op het papier, zodat hij niet schoppen zijn voeten en splatter het papier. Laat de inkt drogen en snel schoon te maken van uw baby voeten met een baby af te vegen en een warm sopje.
  • Lijst van het papier. Laat de inkt goed drogen. Als het klaar is, plaatst u deze in het frame dat u hebt gekozen. Als u wilt wat finishing touch toe te voegen, kunt u verf een paar ontwerpen op de grens van het papier, zoals harten, bloemen en bladeren. Maak het niet al te storend, omdat de focus ligt de baby footprint.

Dit project is snel en gemakkelijk te doen

Hoe maak je een baby - voetafdruk gedicht maken. Selecteer een gedicht.
Hoe maak je een baby - voetafdruk gedicht maken. Selecteer een gedicht.

Dit project is snel en gemakkelijk te doen. U kunt een gescande digitale foto van de baby zijn bij het afdrukken van het blad. U vermelden op de achterkant van het frame of als een voetnoot onderaan de dag prints werden en hoeveel maanden de baby.