E2y

Hoe maak je een acryl vogelkooi kiezen

Na al het plezier en de opwinding van het uitzoeken van een vogel om uw huisdier te zijn, de verantwoordelijkheden zul je moeten voldoen ontnuchterend kan zijn. Afgezien van de voeding regime, moet u ook een huis dat recht zal zijn voor je fijne gevederde vriend te kiezen. U treft er een heleboel opties, en elk hun eigen voor-en nadelen hebben. Hier zijn een aantal dingen die je in gedachten moet houden als je het uitkiezen van de acryl vogelkooi voor uw huisdier.

  • Waarom kiezen voor acrylaat? Idealiter worden vogelkooien gemaakt van staal of gepoedercoat metaal. Echter, deze materialen zijn duur, en kan niet goed zijn voor uw beperkte budget. Acryl vogelkooien zijn een optie voor degenen zonder bodemloze geld om te branden op huisdier zorg. Ze zijn betrouwbaar en zijn goedkoper dan hun metalen tegenhangers. Ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan winkels, en niet alleen gespecialiseerde dierenwinkels. U kunt ze ook online te vinden, zodat u nooit opraken van de opties om uit te kiezen. Ze zijn een populaire keuze onder vogelliefhebbers, vooral ongedwongen eigenaren van gezelschapsdieren.

Acryl vogelkooien zijn niet zonder hun critici en tegenstanders

Acryl vogelkooien zijn niet zonder hun critici en tegenstanders, echter. Ze zijn niet zo stevig en stijf als metalen vogel kooien, en dus sommige gebruikers rapporteren dat vogels niet te klimmen. Deze zwakte kan uw vogel belemmeren van het krijgen van de juiste hoeveelheid lichaamsbeweging die hij nodig heeft. U geen probleem stevigheid, omdat acryl is aangetoond dat een stabiel materiaal vogelkooien zijn.

Hoe maak je een acryl vogelkooi kiezen. Waarom kiezen voor acrylaat?
Hoe maak je een acryl vogelkooi kiezen. Waarom kiezen voor acrylaat?
  • Wat moet u overwegen bij het uitzoeken van de vogelkooi? Een eenvoudige vuistregel om te volgen is om de grootste maat mogelijk. Na factoring in de beschikbare ruimte in de kamer u van plan bent om uw huisdier te plaatsen in, en gezien hoeveel u bereid bent te besteden aan een vogelkooi bent, moet u ervoor kiezen om de kooi die de grootste ruimte beschikbaar is voor uw huisdier vogel heeft te kiezen. Vogels zijn actieve wezens, en zal veel ruimte nodig om te vliegen en om te bewegen. Als ze blijven stoten in hun speelgoed en diervoeders gerechten, zullen ze niet genoeg beweging krijgen, en dus zullen hun gezondheid te lijden en verslechteren.

Er zijn gestandaardiseerd minimum maten voor elke soort van vogel

Er zijn gestandaardiseerd minimum maten voor elke verscheidenheid aan vogels, en je moet ze onderzoek op het internet, of neem contact op met een deskundige. Hoogte en spanwijdte van een vogel is van invloed op de minimale afmetingen die zij nodig heeft voor een behoorlijke kwaliteit van leven, dus zorg ervoor dat uw gevederde vriend heeft genoeg ruimte in zijn huis om comfortabel. Plaats zitstokken en touw speelgoed voor uw vogel om genoeg beweging te hebben. Als uw vogelkooi heeft genoeg zitstokken en klimmen speelgoed, kunt u het onvermogen van de acryl kooi om het gewicht van de vogel te ondersteunen ontkrachten. U moet ook ervoor zorgen dat de vogel niet kan passen tussen de bar ruimtes.

Uitzoeken van een huis voor uw huisdier kan een stressvolle ervaring zijn

Uitzoeken van een huis voor uw huisdier kan een stressvolle ervaring zijn. Echter, gewoon in gedachten houden dat je een plek voor uw dier vriend om comfortabel en veilig zijn voor eventuele schade die zou kunnen overkomen. Het is het beste voor u te raadplegen zoveel reviews als mogelijk, en te zoeken naar mogelijkheden zowel in de markt en online.