E2y

Hoe maak je dutje van een baby bij het ​​strand

Het nemen van een strand met familie op vakantie geeft je de perfecte kans om weg te komen van alle stress en zorgen van het werk en de grote stad wonen. In plaats van te proberen om de betonnen jungle te overleven, kunt u gewoon ontspannen en tot rust komen door het nemen van de zon, de wind, de branding en het zand. Het brengen van uw kind mee zou kunnen geven zorgen - baby's zijn berucht temperamentvol, en misschien uiteindelijk huilend en gooien driftbuien. De beste manier om je baby veilig en uit de problemen te houden is om nap hem: deze manier kunt u gewoon genieten van de zon en ontspannen terwijl je baby is snoozing weg veilig. Hier zijn enkele dingen die u moet volgen om nap uw baby te slapen op het strand.

  1. Probeer de reguliere dutje schema te volgen. Na enkele maanden hebben de meeste baby's al geregeld in een reguliere dutje schema. De eenvoudigste manier om uw baby te slapen op het strand is om te wachten op zijn vaste dutje voordat u begint met het schommelen van uw baby te slapen. Houd uw routine tijd, zelfs als je baby is druk bezig met het spelen of zandkastelen bouwen - heb je alleen een klein raam periode mee te werken met. Als u dit venster periode missen, kan je baby niet alleen onmogelijk om te slapen, maar misschien chagrijnig en prikkelbaar.
  2. Geef je baby genoeg tijd om te spelen en de band zich uit. Het is het beste voor u te vroeg voor deze tip naar het strand. Baby's zijn nieuwsgierig en energiek, en de fascinatie van het zijn in het strand zal hem om rond te rennen en te spelen voor een lange periode van tijd. Terwijl hem gezien, laat hem verkennen het strand en gebruik maken van al zijn energie - uiteindelijk zal hij banden en je kunt hem dan gemakkelijk dutje.
  3. Maak een rustige hoek van uw baby kan terugtrekken in. Baby's zullen zich ongemakkelijk voelen in de hitte en het zand, zodat je een beetje nook moet maken waar je baby kan rusten. Een eenvoudige setup van een parasol en deken (liefst met kussens) zal u en uw kind een plaats rust geven en te verbergen weg van de zon.
  4. Voed uw baby en geef hem een verandering van kleding. Door het voeden van uw baby en het veranderen van zijn vuile kleren, geef je hem een volle maag en het gevoel van een schone set kleren. Het zal makkelijker voor u om uw baby te settelen en zette hem in slaap te worden.
  5. Volg de normale routine die je hebt in slapen van uw baby. Baby's zullen reageren op routines, dus afgezien van het volgen van de normale dutje tijden van uw baby, moet u ook volgen de dagelijkse rituelen van slapen van uw baby. Als uw kind is er een die houdt van te worden klopte om te slapen, dep hem totdat hij in slaap valt. Als je baby geeft de voorkeur wordt in slaap gewiegd, houden hem op en rocken hem zachtjes tot hij moe uit. Na uren spelen, kan je baby pretenderen meer activiteit willen, maar in het geheim, wil gewoon een excuus om in slaap te vallen in je armen.

Na uw baby in slaap valt

Hoe maak je dutje van een baby bij het strand. Probeer de reguliere dutje schema te volgen.
Hoe maak je dutje van een baby bij het strand. Probeer de reguliere dutje schema te volgen.

Na uw baby in slaap valt, zorg ervoor om hem te plaatsen in een plek die vrij is van directe blootstelling aan zonlicht. Geef hem genoeg ruimte voor comfortabel slapen, en liggen naast hem. Beide kunt u dan ontspannen en gewoon genieten van het geluid van de rollende golven, sussende u beiden te slapen.