E2y

Hoe kunt u uw varkensvoer

Als u eigenaar bent van een varken of varkens

Als u eigenaar bent van een varken of varkens, moet je op de top van je spel, want ze kunnen een handvol om te zorgen voor als u niet volledig toegewijd aan het zijn. Een van de belangrijkste aspecten van de zorg voor uw varken wordt voeden. Ja, varkens zijn hebzuchtig eters en kan veel van iets te eten, maar je moet nog steeds om ervoor te zorgen dat ze goed doen eten. Hier is hoe te voeden uw varken:

  • Het dieet. Ja, varkens eten bijna alles. Ze zijn omnivoren, wat betekent, zullen ze eten zowel vlees als planten. Varkens zal niet jagen andere dieren voor voedsel en meestal overleven op bladeren, gras, fruit en bloemen. Als u iets voor hen, zullen ze schrokken het allemaal. Echter, je nog steeds om ervoor te zorgen dat zij gezond zijn en krijgen een evenwichtige voeding. Varkens vergen veel energie met een aantal eiwitten, maar hoeft niet een heel veel vezels. Dit is waarom je zou moeten kiezen om uw varkens sommige voedingsmiddelen te voeden over anderen. Vaak eten ze veel boerderij granen en maïs, omdat deze zijn voedzaam en smakelijk. Eiwit helpt het varken sneller groeien en sterker te worden. Anders diëten variëren naargelang het gewicht van het dier. Tussen 40 en 125 pond, varkens hebben veel voedingsstoffen en eiwitten, maar als ze eenmaal gaan over dat ze kunnen gaan naar een andere minder voedzame voeding. Het is ook belangrijk op te merken dat het belangrijkste deel van het dieet van een varken is water. Zij hebben behoefte aan vers, schoon drinkwater en veel van. Zorg ervoor dat je vernietiging van een trog of een grote stenen bassin voor hen om te drinken uit en dat ze altijd toegang hebben tot het. Ook, met inbegrip van antibacteriële stoffen helpt je varken vechten tegen bacteriën en ziekten.
  • Het voeden van uw varken. Varkens willen eten, zodat u nooit een harde tijd te voederen. Dump het voedsel in een dal en laat de varkens hebben een feest in. Echter, je moet ervoor zorgen dat de trog zwaar is en zal niet breken of te verplaatsen wanneer de varkens beginnen te chow neer. Voed uw varken zo veel eten als het kan een keer eten of twee keer per dag.
  • Bevestiging snelle eters. Sommige varkens kunnen stikken in hun voedsel als ze eten te snel. Als je een varken met dit probleem, verspreid de feed rond een vlakke ondergrond, zodat het geen andere keuze dan te vertragen. U kunt ook een zwaar voorwerp, zoals een baksteen, zodat het varken heeft geen andere keuze dan om te eten omheen.
  • Andere herinneringen. Geloof het of niet, er zijn een aantal soorten voedsel dat varkens niet te dol. Ananas, uien, citrusvruchten, onder een paar meer anderen zijn allemaal minder aantrekkelijk voor het varken.

Hoe kunt u uw varkensvoer. Het voeden van uw varken.
Hoe kunt u uw varkensvoer. Het voeden van uw varken.

Voed uw varken de juiste voeding en zorgen voor al hun behoeften en ze moeten sterk en gezonde dieren. Ze maken goede landbouwhuisdieren en zal ongetwijfeld tonen hun trouw aan naar je toe als je ze gelijk.