E2y

Hoe kunt u uw papegaai te leren om te praten

Een gemakkelijke manier om uw diner gasten te imponeren

Parrot eigenaren zijn in staat om een unieke relatie met hun huisdieren, omdat het vermogen van een papegaai om te communiceren hebben. Het duurt een vertrouwensrelatie en toewijding aan de praktijk, maar deze eenvoudige stappen zullen u helpen in uw reis om een gesprek!

Stap 1

Hoe kunt u uw papegaai te leren om te praten. Vind de beste communicator in het huis (waarschijnlijk niet je man).
Hoe kunt u uw papegaai te leren om te praten. Vind de beste communicator in het huis (waarschijnlijk niet je man).

Vind de beste communicator in het huis (waarschijnlijk niet je man). Maar serieus, huisdieren leren best te spreken als ze worden getraind een op een met een persoon die de tijd heeft om een vertrouwensrelatie met hen te ontwikkelen.

Stap 2

Baden ze in de taal. Plaats uw papegaai in een ruimte van het huis waar veel mensen samenkomen en nog veel conversatie plaatsvindt. Laat uw papegaai te worden ondergedompeld in gesprek en aan te passen aan zijn nieuwe omgeving voordat u begint met officieel trein hem.

Stap 3

Verwijder de afleiding wanneer het tijd is om serieus. Zijn andere familieleden en huisdieren de kamer verlaten wanneer u klaar bent om uw lessen te beginnen.

Stap 4

Een gemakkelijke manier om uw diner gasten te imponeren. Verwijder de afleiding wanneer het tijd is om serieus.
Een gemakkelijke manier om uw diner gasten te imponeren. Verwijder de afleiding wanneer het tijd is om serieus.

Kies een moment van de dag die zal consistent blijven. Papegaaien zijn meestal het meest vocale in de vroege ochtend en avond dus dit zou de beste tijd om uw plannen zijn "gesprekstijd."

Stap 5

Breng ongeveer 15-20 minuten herhalen van een een of twee lettergreep woord dat correleert met een specifieke actie of object. Bijvoorbeeld, kunt u zeggen "hallo" en golf op hetzelfde moment je kunt zeggen "pinda" en toon hem (of geef hem!) Een pinda elke keer dat u het zegt.

Stap 6

Wees niet gierig met de traktaties. Wanneer uw papegaai u nabootst, wees bereid om hem te belonen met iets lekkers hij geniet. Papegaaien (zoals de meeste van ons) zijn ingegeven door voedsel en zal binnenkort de vereniging.

Stap 7

Herhaal deze praktijk vaak en regelmatig!


Als u vindt dat u niet de tijd om zijn woordenschat te vergroten door het beoefenen van deze routine elke dag met uw papegaai, kunt u beroep doen op een band opgenomen boodschap. Houd in gedachten dat dit niet zo zinvol omdat uw papegaai zal niet het maken van de verbinding met de activiteit of object dat wordt gesproken. Het is ook waarschijnlijk dat uw papegaai zal vervelen met de tape-recorder, het is niet een adequate vervanging voor een mens!

Dit artikel werd geleverd door Shelly Seigler die ook schrijft voor een dierenwinkel winkel online, dat beschikt over hond vervoerders en huisdier kratten