E2y

Hoe kunt u uw outdoor vijver goudvis naar binnen te halen

Het hebben van een vijver buiten is een geweldig idee

Het hebben van een vijver buiten is een geweldig idee. U kunt wow uw bezoekers door het hebben goudvissen en andere soorten vissen zwemmen rond in uw tuin vijver. Er is een probleem dat je kunt tegenkomen met het hebben van een vijver als u woont in een gebied waar je ervaart sneeuw. U moet uw outdoor vijver binnenshuis te dragen, zodat u uw goudvis beschermen tegen de koude harde klimaat veroorzaakt door de winter. De oplossing voor dit probleem is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen uw outdoor goudvis vijver binnen te dragen!

Hoe kunt u uw outdoor vijver goudvis naar binnen te halen. Het overbrengen van de vis.
Hoe kunt u uw outdoor vijver goudvis naar binnen te halen. Het overbrengen van de vis.

Hier zijn de stappen over hoe u kunt uw outdoor goudvissenvijver binnen:

  1. Materialen. De materialen die je nodig hebt voor het overbrengen van uw vissen zijn een klein aquarium of container aan de goudvis zetten in, de pomp die u gebruikt voor uw vijver, enkele stenen voor het aquarium, planken en een aquarium net. Je hoeft niet aan een aquarium te gebruiken om uw vissen bevatten, kun je gewoon een container waar al je goudvissen kunnen passen inch
  2. Voorbereiding. Ten eerste, moet je de container en het water waar je naartoe gaat om uw vissen te plaatsen voor de winter voor te bereiden. Ontvang een kiezels en zet het in de container. Door dit te doen zal helpen om de container schoon. Daarna kunt u alvast het water in uw container. Plaats de container naast de vijver en laat het ongeveer een dag. U Anders kan de temperatuur van het water in de houder kan min of meer gelijk zijn aan de temperatuur van het water in de vijver. Dit zal het gemakkelijker maken voor uw vissen aan te passen aan hun nieuwe omgeving.
  3. Het overbrengen van de vis. Na een dag kunt u al de overdracht van uw vissen aan de container. Gebruik het aquarium net om zorgvuldig de overdracht van uw goudvissen. De volgende stap is om zich te ontdoen van al het water in uw vijver, zodat het niet meer dan bevriezen in de winter. Daarna zet de raad van bestuur over de vijver, zodat sneeuw niet naar binnen gaan en je hoeft niet naar de vijver schoon te maken zo veel.
  4. Binnen te brengen vissen. Breng uw container in het huis. Plaats het op een plaats waar er geen direct zonlicht of waar het niet te koud is. Plaats de vijverpomp in de container. Dit zal helpen om het water schoon en lucht voor uw vissen. Vergeet niet te voeden uw vissen elke dag. Nu, uw vissen veilig zijn voor de winter chill en ze zullen zeker overleven het koude weer.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt uw outdoor goudvissenvijver binnenshuis. Het is vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het maken van de noodzakelijke voorbereidingen en zorg ervoor dat uw vissen veilig zijn in hun nieuwe omgeving. Als de container vuil is, zal je alleen maar naar het water te vervangen en de container schoon te maken, zodat u vissen kunnen overleven. Na de winter, kunt u terugkeren uw goudvissen terug naar hun oorspronkelijke omgeving na het reinigen van uw outdoor vijver.