E2y

Hoe kunt u uw konijn te oefenen

Denken op het krijgen van een nieuw huisdier, maar u niet zeker weet of u een hond of kat persoon? Misschien een goudvis dan? Waarom niet proberen iets anders? Oke misschien niet een schorpioen, cobra of kwallen. Iets kleiner, maar niets dat je per ongeluk zou kunnen verliezen in alle rommel. Iets schattig en schattig dat je kinderen in de liefde zou kunnen vallen met. Hmmm. Als je een huisdier, probeer dan het bezit van een konijn.

Steeds meer mensen zijn het verwerven van konijnen als huisdier

Steeds meer mensen zijn het verwerven van konijnen als huisdier. Ze kunnen gemakkelijk gedomesticeerd als ze niet moeilijk te hanteren en zijn eigenlijk heel tam. In feite zijn ze zelfs het bezit van dezelfde socialisatie vaardigheden als honden en katten, zoals in de tijd dat ze zich kunnen integreren binnen een familie. Konijnen hebben hun eigen unieke beperkingen en voordelen, maar over het geheel, ze zijn uitstekende huisdieren.

Net als honden en katten

Net als honden en katten, konijnen hebben beweging nodig om te overleven. Het dier moet niet de hele dag in een bench als het zal een ellendig bestaan en gebrek elke wil om te overleven leiden. Opgesloten en beperkt, zal het niet worden toegestaan om goed te groeien. Je mag niet in staat zijn om met het lopen als een hond, maar hier zijn tips over hoe je je konijn te oefenen.

Speeltoestellen

Hoe kunt u uw konijn te oefenen. Bouw een kleine wereld.
Hoe kunt u uw konijn te oefenen. Bouw een kleine wereld.

Speeltoestellen. Wijs een groot genoeg gebied voor het konijn om rond te rennen inch Het zal veel tijd hier doorbrengen verkennen van zijn omgeving. Zorg ervoor dat dit gebied is roofdierbewijs en ontsnappen bewijs. Je moet kunnen de pen gemakkelijk bekijken, zoals het konijn moet worden gecontroleerd allen tijde. U wilt het wat vrijheid te geven, maar laat het niet helemaal uit het zicht. Het zal besteden ongeveer 4-5 uur per dag in deze pen bewegen. Maken het de beste pen kan worden.

Bouw een kleine wereld

Bouw een kleine wereld. Pen van het konijn moet een heleboel voorwerpen en dingen die het kan gebruiken. Gebruik dozen, oude laarzen en andere afgedankte voorwerpen. Het konijn kan deze objecten gebruiken om te springen, in het zand steken en mee te spelen. Deze dingen zullen blijven hem geïnteresseerd en vermaakt.

Zandbak

Zandbak. Sommige konijnen willen graven. Als uw huisdier heeft affiniteit voor graven, bereiden een kleine zandbak voor hem te graven om hem heen. Konijnen hebben een instinct te graven als ze zijn prooidieren en natuurlijk wenden tot de grond om veiligheid te zoeken. Dit zal het voor te bereiden als het een of andere manier raakt gevangen in het wild.

Een-op-een interactie

Een-op-een interactie. Band met uw huisdier. Je konijn heeft liefde en genegenheid ook. Spelen met het nog steeds de beste manier om ervoor te zorgen dat je konijn krijgt de juiste oefening die het nodig heeft en op hetzelfde moment, je bent het verhogen van de bekendheid met u.

Hoewel zeer verschillend van honden en katten

Steeds meer mensen zijn het verwerven van konijnen als huisdier. Een-op-een interactie.
Steeds meer mensen zijn het verwerven van konijnen als huisdier. Een-op-een interactie.

Hoewel zeer verschillend van honden en katten, konijnen moet je nog steeds om de zorg voor het. Ervoor zorgen dat uw huisdier konijn krijgt de juiste hoeveelheid lichaamsbeweging is geen gemakkelijke taak en vereist dat je waakzaam nog liefdevol. Behandel je konijn goed en het zal zo loyaal aan u als elk ander huisdier geworden.