E2y

Hoe kunt u uw kitten trainen om zijn kak dekken

Opleiding van uw kat naar de kattenbak te gebruiken kan een eenvoudig of moeilijk proces, afhankelijk van de kat te zijn. Hoewel het midden in de natuur van een kat instincten, kunnen zij niet altijd willen de kattenbak te gebruiken, in plaats te gaan op het tapijt, op je kleding, of andere gebieden. Hoewel uw kat hoort te zijn kak te bedekken met het nest, is dit gedrag niet altijd gebeuren, maar je kunt het leren uw kat. Hier is hoe u uw kitten trainen om zijn kak betrekking hebben op:

  1. Laat de moeder kat doen. In de meeste gevallen de voorkeur aan een training die uit mensen. Als de moeder kat zorg voor haar kittens, zal ze hen leren hoe ze de kattenbak te gebruiken. Jonge kittens moeten leren alle gedragingen zij nodig hebben van haar. In sommige gevallen echter, bijvoorbeeld wanneer de moeder kitten er niet is, kan de mens moet ingrijpen en de kittens te leren deze fundamentele gedrag. Als de moeder niet opgeleid om een kattenbak te gebruiken, dit is een andere reden waarom je zou moeten helpen de kittens te leren.
  2. Start wanneer het kitten nog jong is. Het is veel gemakkelijker om jonge kittens leren de kattenbak goed te gebruiken dan het is om les te geven oudere kittens of volwassen katten.
  3. Houd de kattenbak schoon. Begrijpelijk, zal uw kat niet willen veel tijd door te brengen in een vuile kattenbak, en zal waarschijnlijk stap uit de doos, zodra hij zijn bedrijf klaar is, zonder over zijn kak. Plus, zal het schoonmaken houden de geur naar beneden, waardoor het draaglijker voor je terwijl je leert hem.
  4. Zorg voor eenvoudige nest voor het kitten te scheppen. Nest die wordt geleverd in kleine stukjes of zand gemakkelijk zal zijn voor uw kitten om te gebruiken voor het afdekken van zijn kak. Krant of andere zaken, terwijl over het algemeen aanvaardbaar voor kattenbakken, maakt het moeilijker voor een jonge kat te leren wat te doen.
  5. Zorg ervoor dat hij weet om te gaan in de kattenbak. Sommige katten kunnen weten om de kattenbak te gebruiken, maar zal niet weten van hun kak te dekken. Anderen zullen hebben geen begrip van het doel van de kattenbak. Bepaal wat uw kat van nature doet, en start de training van daar. Om kattenbak training te starten, plaatst u uw kitten in het vak direct na een maaltijd. Schraap door het nest, hetzij met behulp van uw vingers als het vers gegoten strooisel of met behulp van een nestje primeur.
  6. Laat uw kat wat te doen. Na het kitten heeft gemaakt van de box, gebruik een nestje scoop om zwerfvuil gieten op de kak in hun aanwezigheid. Als u uw kitten imiteren dit gedrag, loven, en eventueel een traktatie. U kunt ook begeleiden zijn poot om hem te laten zien hoe het nest over de kak schrapen terwijl hij staat nog steeds in de doos. Dit kan wat geduld en herhaalde acties voor uw kitten het juiste idee.
Hoe kunt u uw kitten trainen om zijn kak dekken. Laat de moeder kat doen.
Hoe kunt u uw kitten trainen om zijn kak dekken. Laat de moeder kat doen.

Ter dekking van de kak is niet alleen een natuurlijk instinct, maar het helpt ook houden van de geur in de doos. Hoewel de meeste katten zullen deze leren van hun moeder, in sommige gevallen zul je kattenbak trein uw kitten.