E2y

Hoe kunt u uw delinquent tiener motiveren om actie te

 1. Druk op start # 1 - Iedereen heeft behoefte aan of verdient een duw start. Je hebt het toen u hogeschool of universiteit en als je nooit gekregen, dan laaien een nieuw parcours en geef uw kind een druk op te starten die hij nodig heeft in het leven. Er zijn een aantal manieren om dit te doen en je kunt alle of gewoon gebruik maken van een van de ideeën hieronder vermeld.
  • Betalen ze om een avond klasse te nemen en met een creditcard of onderscheid passeren of in te schrijven in hogeschool of universiteit.
  • Betalen ze om een nieuwe taal of een muziekinstrument te leren.
  • Betaal ze als of B te krijgen voor een maand, en als ze het krijgen, de beloning te verhogen tot het krijgen van As en Bs wordt een gewoonte.
  • Betalen ze om te studeren, dan quiz hen over wat ze hebben gestudeerd, zodat u weet dat ze niet vals spelen.
  • Betalen voor hen ten minste 2 boeken per week lezen en hen te vragen om uit te leggen wat ze hebben gelezen, zodat je weet dat ze niet vals spelen.
  • Betaal zij kunnen deelnemen aan een buitenschoolse activiteit of om vrijwilligerswerk te doen in een maatschappelijke organisatie - dit geeft meestal hen doel in het leven en vaak rechtzetten ze uit.
 2. Druk op start # 2 - Onderhandelen met hen om een extra uur hebben uit in het weekend als het veilig is om dit te doen (in ruil voor alles wat je wilt dat ze te bereiken).
  • Onderhandelen privileges met hen, zoals het hebben van een televisie in hun kamer, met vrienden over of het bezoeken van een vriend thuis, of een feestje in hun huis in ruil voor het volbrengen van een taak die u hebt ingesteld.
  • Promise en voldoen aan de belofte van een familie vakantie als ze bereiken een taak die u hebt ingesteld voor hen.
  • Geef ze het verjaardagsfeestje ze altijd al wilden of de gave die ze altijd al in ruil wilde voor het volbrengen van een taak of doel.
  • Geef ze hun eigen creditcard of hen in staat stellen de jouwe te gebruiken of andere prikkels te bieden indien zij kunnen aantonen bepaalde niveaus van verantwoordelijkheid.
 3. Meeting ze halverwege - Niets kan meer aantonen uw tiener dat je een eerlijk persoon en dat je geïnteresseerd bent in het zien van dingen uit hun standpunt dan ze halverwege te ontmoeten op een probleem.
  • Onderhandelen met uw tiener om iets over jezelf dat ze niet bevalt of de manier waarop je bepaalde dingen te doen in ruil voor hen om iets over zichzelf waarvan u denkt dat negatief is of is van weinig waarde voor hun groei en ontwikkeling te veranderen te veranderen.
  • Akkoord om terug te gaan naar de universiteit of ze gaan inschrijven op de universiteit.
  • Als zij akkoord gaan met een bepaald bedrag van hun uitkering op te slaan voor een bepaalde periode van tijd, belofte en de belofte om hen de exacte bedrag dat ze heeft opgeslagen of dubbele of driedubbele op basis van hetgeen je kunt veroorloven te vervullen.
  • Beloven en die belofte om hen te helpen met hun werk of ze meer gedisciplineerd. Toon hen dat je om en bereid zijn om tegemoet te komen hen of ze stak wat moeite. Als ze bereid zijn om het initiatief te nemen, loven hen voor. Echter, als ze dat niet doen, dan omdat jij degene bent die probeert om hen te inspireren tot actie, dan moet je zelf het initiatief nemen en laat hen weten dat u bereid bent om te geven en te nemen en met hen samen te werken in hun voordeel. Ze zullen vaak dit waarderen en bereid zullen zijn om samen met u.
  • Voorbereidingen voor het tegemoet is het hart van de democratie en zij zullen moeten leren deze methode van compromis, dat nodig is voor alle samenhangend te functioneren in de maatschappij. Je zal dus worden leert hen verantwoordelijk te zijn, deel te nemen in de samenleving. Meeting helpt halverwege beide partijen en bevordert goede relaties en praktijken. Beide partijen zullen het gevoel dat ze een deel van een proces dat zal leiden tot een grotere harmonie, prestaties en succes.
Hoe kunt u uw delinquent tiener motiveren om actie te. Meeting ze halverwege.
Hoe kunt u uw delinquent tiener motiveren om actie te. Meeting ze halverwege.

Briony Irving