E2y

Hoe kunt u uw date 's lichaamstaal te lezen

Dating kan ingewikkeld zijn

Dating kan ingewikkeld zijn, zeker in deze wereld van online dating, speeddating en computer sociale netwerken. Het is soms moeilijk om te weten waar je staat met je date. Overwegen om even de tijd om je date's lichaamstaal te lezen. Of je date is een man of vrouw, zal deze tips u helpen. Door het volgen van deze stappen, kunt u veel leren over wat hun lichaam zelfs te zeggen met zijn lippen stijf op elkaar.

  1. Besteed aandacht. Je kunt lichaamstaal niet begrijpen zonder dat afgestemd om het te. Je moet je date te kijken naar signalen. Maar wees voorzichtig, want aandacht voor lichaamstaal moet subtiel zijn. Je wilt niet dat je date te weten waar u naar kijkt. U wilt ook zeker zijn dat u aandacht besteedt aan het gesprek, zodat je date niet verkeerd gelezen je eigen lichaamstaal.
  2. Begin met de handen. Zij zijn vaak de meest expressieve deel van ons lichaam. Veel mensen kunnen verbergen hun gevoelens uit hun gezichtsuitdrukking, maar niet uit hun handen. De datum gaat goed als je metgezel heeft open handpalmen of als ze hun gezicht rusten in een kom gevormde hand, terwijl je in de gaten. Dit toont openheid en interesse. Wees bezorgd over handen je date's als ze zijn gevouwen, verborgen onder de tafel of achter de rug. Friemelen en wringen van de handen is een teken van zenuwen en ongemak.
  3. Bekijk houding. Ofwel zenuwen of ongemak - houding kan een goede indicator van de verborgen emotie. Als je date is stijf-bodied, heeft armen gekruist of leunt achterover van je weg, wordt zijn interesse, hetzij afgeleid of de datum niet goed gaat. Een meer positieve houding is er een waar je date leunt naar u toe of als hij ontspannen en open.
  4. Kijk naar wat je date ziet. Let op waar je date's ogen zijn gericht. Als de ogen zijn gericht van u weg, in de richting van je voeten of alleen op zijn eigen handen, dan is hij of nerveus of wil om weg te komen. Als hij kijkt je recht in de ogen als hij tegen je praat, hij is geïnteresseerd.
  5. Let op gezichtsuitdrukkingen. Smiles zijn een duidelijk teken van belang net als spot zijn de grootste aanwijzingen van minachting. Een lege, expressief gezicht is een indicatie van zowel de verveling en iemand die probeert om zijn emoties te verbergen of zelfs liegen. Opgetrokken wenkbrauwen suggereren sarcasme indien vergezeld van een glimlach.
  6. Let raken. Het aanraken is een tweeledig probleem, vooral als je date is een vrouw. Kijk voor haar om haar haar te raken, wrijf haar arm of kauwen zenuwachtig op haar vingernagel. Deze accenten geven zij geïnteresseerd is. Besteed aandacht aan wanneer en hoe ze raakt je. De meeste raakt aangeven belang (met uitzondering van een klap in het gezicht!). Subtiele borstels in uw arm of hand geven je date is open voor het gesprek voort te zetten.

Het begrijpen van lichaamstaal is geen exacte wetenschap

Hoe kunt u uw date 's lichaamstaal te lezen. Kijk naar wat je date ziet.
Hoe kunt u uw date 's lichaamstaal te lezen. Kijk naar wat je date ziet.

Het begrijpen van lichaamstaal is geen exacte wetenschap. De sleutel tot uitmuntend is om aandacht te besteden aan de hele persoon. Vertrouw op uw instincten. Als iemand voelt zich ongemakkelijk of gespannen, hij is waarschijnlijk. Maar zorg ervoor dat je je eigen lichaamstaal te controleren. Het is mogelijk dat je date gewoon reageert op de agressie of desinteresse u projecteert.