E2y

Hoe kunt u uw cavia trainen

Als u wilt dat een klein huisdier dat is zowel speels en schattig

Als u wilt dat een klein huisdier dat is zowel speels en schattig, krijgen een cavia. Knuffelig en schattig, cavia's zijn trainbaar, net als katten en honden. Hier zijn enkele suggesties op het trainen van uw cavia.

Hoe kunt u uw cavia trainen. Onbenullige trein uw cavia.
Hoe kunt u uw cavia trainen. Onbenullige trein uw cavia.
  • Stel een schema. Een aantal korte trainingssessies per dag zijn alles wat je nodig hebt om je cavia's zaakjes te krijgen. In eerste instantie beginnen met 5 minuten sessies werken tot 10 - 15 minuten sessies. Trainingen moeten deel uitmaken van een goed geoliede routine voor uw cavia, die het voeden tijd omvat, grooming tijd, potje tijd, hechting tijd, en slapen tijd.
  • Onbenullige trein uw cavia. Plaats een kattenbak in een hoek van haar kooi. Doe wat cavia afval in de doos aan te moedigen haar om het te gebruiken voor onbenullige. Elke keer dat uw cavia de kattenbak gebruikt voor het beoogde doel, geef haar een kleine traktatie. Als je denkt dat ze klaar is, plaatst u de kattenbak in een gebied van het huis waar je cavia is toegestaan om te zwerven. Zorg ervoor dat u uw cavia een ware traktatie voor elke keer dat ze gebruik maakt van de kattenbak goed. Als ze mist haar merk, negeer haar actie. Niet berispen of fysiek te straffen haar.
  • Curb uw cavia's enthousiasme voor het kauwen. Het is natuurlijk voor cavia's te knagen en kauwen op dingen. Redirect haar kauwen en knagen passie. Geef haar een favoriet speeltje als je ziet haar over aan haar tanden op het been van de tafel. Zorg ervoor dat de kooi is voorzien van een kauwspeeltje of twee om te voldoen aan haar behoefte om te knagen en kauwen.
  • Toon uw cavia hoe om te bedelen. Leer uw cavia te bedelen gaat heel eenvoudig, houd haar favoriete traktatie boven haar hoofd. Uw cavia zal proberen haar best om het te bereiken door eerst zitten dan staat op haar achterpoten. U zult merken dat als ze vordert in haar pogingen om haar favoriete traktatie te krijgen, zal ze op haar achterpoten staan voor langere tijd. Terwijl ze probeert te bereiken voor haar traktatie, zeg "bedelen."
  • Leer uw cavia te spelen doden. Een handige truc is dood speelt. Terwijl uw cavia zit, voorzichtig naar achteren te duwen haar hoofd tot ze ligt op haar rug. Zeg 'speel dood. " Geef uw cavia een traktatie. Herhaal deze training een paar keer per sessie. Uw cavia zal uiteindelijk in staat zijn om te liegen op zijn rug en daar te blijven tot je het signaal dat ze komen.
  • Instrueer haar de trappen te beklimmen. Als u uw cavia naar alle verdiepingen van uw huis zwerven, dan moet je haar leren hoe ze de trap te gebruiken. Begin met het plaatsen van de cavia aan de voet van de trap. Duw haar billen omhoog. Zorg ervoor dat haar hoofd kijkt recht omhoog en niet naar de zijkant. Geef haar een traktatie als ze met succes beweegt een stap omhoog. Ga voor de volgende stap. Druk nogmaals op haar kont en belonen, haar of ze bij de volgende stap. Ga verder tot ze bij de top van de trap. Zoals u verder gaan met trainen, moet je beginnen beperking van het aantal traktaties die je geeft. Uiteindelijk moet je geven haar een traktatie alleen als ze de top van de trap bereikt.

Cavia's moet worden gegeven training

Cavia's moet worden gegeven training, net als een ander huisdier. Ze kunnen leren om de kattenbak te gebruiken, kauwen alleen hun speelgoed en het uitvoeren van een truc of twee. Je moet heel veel geduld bij het trainen van uw cavia. Zo consistent, stevig en geduldig naar haar ze kan een huisdier u en uw gezin kunnen genieten en liefde zijn.