E2y

Hoe kan ik zien of een fret is mannelijk of vrouwelijk

Een fret is een zoogdier dat is lang

Een fret is een zoogdier dat is lang, slank, en ziet eruit als een bunzing. Het heeft een coating van bont dat is wit, zwart, bruin of gemengd. Het gewicht varieert van 1 tot 4 pond en is ongeveer 20 cm lang met een 5-inch staart. Het is geschikt voor ongeveer 14 uur per dag en wakker is tijdens de schemering of dageraad. De fret kan leven gemiddeld 8 jaar. Mensen in de VS begon met fretten als huisdier in de jaren 1980. U kunt een fret voor een huisdier ook. Natuurlijk zal u wilt kiezen als je zou willen om te zorgen voor een kookplaat (mannelijke fret) of een jill (vrouwelijke fret). Hier zijn enkele manieren om erachter te komen of uw fret is een man of vrouw.

Hoe kan ik zien of een fret is mannelijk of vrouwelijk. Een fret is een zoogdier dat is lang.
Hoe kan ik zien of een fret is mannelijk of vrouwelijk. Een fret is een zoogdier dat is lang.
  • Size. Deskundigen het erover eens dat de kookplaat of mannelijke fret is langer dan een jill of vrouwelijke fret. De mannelijke fret is ongeveer 4 centimeter langer dan de vrouwelijke fret. U zult ook merken dat de kookplaat is groter in te bouwen. Als het vrouwtje fret groeit tot ongeveer 15 cm in lengte, staart inbegrepen, de mannelijke fret kan groeien tot 2 meter in lengte.
  • Kopvorm. Een andere manier om te vertellen als je fret is mannelijk of vrouwelijk is door het controleren van de vorm van het hoofd. Uw fret hoofd heeft de vorm van de letter "V". Als uw huisdier gezicht is breder, dan is het een mannetje. Vrouw fretten hebben kleinere gezichten. Sommigen zeggen dat de neus van de mannelijke fret is prominenter dan die van de vrouwelijke fret.
  • Navel. Draai je fret dan met zijn buik naar u toe. U zult willen doen zorgvuldig en voorzichtig als zo je niet je fret te opgewonden. Als uw fret onrustig is, dan helpen kalmeren. Uw fret kan krabben of bijten als het niet. Controleer of uw huisdier heeft een "navel" op de buik. Zo ja, dan is een mannelijke fret. Eigenlijk, de "navel" wat je ziet is niet echt een navel. In feite is een penis. Wordt vastgesteld aan de onderkant van de buik. U kunt zien of uw fret is een vrouwelijk door het ontbreken van een "navel" en de aanwezigheid van extra huid in de buurt zijn anus (vulva).
  • Kattenbak. U kunt ook uw fret de kattenbak. Fretten plassen en kak tegelijkertijd. Als er "plas" in de buurt van de ontlasting, dan is uw fret is een mannetje. Als er geen plassen, dan is een vrouwelijke omdat zij urineren bovenop de feces. Dit is allemaal vanwege hun anatomie.
  • Dierenarts. Natuurlijk, als al het andere faalt, vraag dan uw dierenarts. Ze zal zeker in staat zijn om het verschil te vertellen.

Fretten, ongeacht het feit dat het man of vrouw, zijn energiek huisdieren. Ze vinden het heerlijk om in de gaten. Ze kunnen zelfs openen lades dus wees voorzichtig met wat je te houden in hen. U kan nodig zijn om de kasten met een duurzame verpakkingstape versterken. Anders, geniet van je fret!