E2y

Hoe kan ik tropische vissen te verhogen

Tropische vissen zijn enkele van de meest populaire rassen voor eigenaren van gezelschapsdieren, als gevolg van de felle kleuren dat dit soort vis. Het verhogen van tropische vissen, maar is soms moeilijker omdat deze vissen komen uit speciale tropische wateren die veel warmer dan het water in het noordelijk halfrond. Als u wilt tropische vissen te verhogen, echter, hier is hoe.

Aard van de vis. Er zijn honderden en honderden tropische vissen, waarvan sommige zijn moeilijker te brengen dan andere. Als u nog geen eerdere ervaring in de zorg voor vis, moet je beginnen met de meest winterharde tropische vissen je kunt vinden, zoals guppies en goudvissen. Deze vissen zijn meestal veel goedkoper ook, zodat u gemakkelijk kunt vissen die sterven als je probeert te leren hoe goed vissen te verhogen. Zodra u meer ervaring, kunt u gaan naar duurdere en meer delicate vissen zoals Keizersvissen.

Hoe kan ik tropische vissen te verhogen. Aard van de vis.
Hoe kan ik tropische vissen te verhogen. Aard van de vis.

Spawning stijlen. Vervolgens onderzoek naar de soort vis die u hebt gekocht. Houd in gedachten dat verschillende soorten vissen paaien verschillende stijlen hebben. Sommigen zullen creëren bellen buurt van het oppervlak van het water waar ze storten de jonge, zoals de Siamese het vechten vis of de bèta's. Anderen stort de eieren op de bodem van de tank. Enkele vergen onderwater planten waar ze hechten hun jongen. Het aquarium omgeving die je nodig hebt om te kopen hangt af van de vis.

Geslacht. Vervolgens bepalen het geslacht van je vissen. Als u van plan op het fokken van tropische vissen, er zeker van zijn dat u kunt bepalen welke mannen zijn en welke vrouw. Je moet wat onderzoek doen ook op de typische leeftijd gedurende welke de vissen zal beginnen paring, omdat sommige vissen zal jaren duren tot volle wasdom te komen. Sommige vissen zijn makkelijk te herkennen door hun punten of heldere kleur.

Tank. Vervolgens de aanschaf van een kweekbak die zal het huis van de jongeren. In de kweekbak, plaats ten minste een mannelijke en een vrouwelijke vis en wacht tot de vrouwelijke vissen zwanger wordt en legt haar eitjes op de tank. Er zijn kleinere plastic tanks die speciaal zijn ontworpen voor de fokkerij. U kunt een voedingsbodem sectie in uw originele aquarium ook te creëren door het scheiden van delen van een tank met net. Zodra de eieren worden gelegd, moet u de ouders te verwijderen, omdat ouders vaak eet de kleinere vissen. Doe je onderzoek eerst op de vis, echter omdat sommige vissen eigenlijk opgevoed door oudere vissen.

Spawning stijlen. Geslacht.
Spawning stijlen. Geslacht.

Voedsel. Vervolgens een aantal baby vissen voedsel beschikbaar hebben op de tank als de vis zijn uitgekomen. Houd in gedachten dat kleine vis zijn meestal zeer kwetsbaar en erg hongerig, dat is waarom ze nodig hebben direct toegang tot visvoer. Anders zal een aantal zeer kleine bak eigenlijk sterven van gewoon zwemmen zonder voedsel voor enkele uren.

Zorg ervoor dat u thuis te vinden voor de jonge vissen nog voordat ze geboren zijn, als onderdeel van de verantwoordelijke huisdier fokken. Als u niet in staat zijn om woningen voor de vis te vinden, zorg ervoor dat je aquarium groot genoeg is om de nieuwe vissen te vangen.