E2y

Hoe kan ik transgender kwesties te begrijpen

Een transgender kwestie is een van de dingen die mensen en sociale wetenschappers nog steeds gelijk verkennen vandaag. Voor de meeste mensen, die een transgender is iets dat ze niet volledig kunnen begrijpen. Hoewel sommige beseffen dat transgender mensen nog steeds "mensen" en ze verdienen het om respect, sommige mensen nog steeds niet normaal te handelen om hen heen. Als u weet dat een transgender en u wilt ondersteunen en te begrijpen zijn situatie, kan de volgende informatie u helpen te begrijpen transgender kwesties.

  • Ken de definitie van transgender. Begrijp dat de term "transgender" is een breed begrip dat betrekking heeft op personen die wegens hun gevoelens, gedrag en uiterlijk niet hun aangeboren geslacht overeenkomen. Dit kan onder meer transseksuele personen die veranderen hun lichaam, door middel van medische operatie, om het uiterlijk van het geslacht ze willen zijn overeenkomen. Dit kan ook die mensen die liever geen medische operatie ondergaan, maar nog steeds van mening dat mannen en vrouwen niet hoeven te voldoen aan de stereotypen van mannelijkheid en vrouwelijkheid.
  • Leer het verschil tussen transgender en homo's. De meeste mensen krijgen het verkeerde idee dat het zijn een transgender en wordt een homo typisch zijn hetzelfde. Ze niet. Het verschil tussen de twee ligt op de definitie van seksuele geaardheid en genderidentiteit. Transgender heeft betrekking op de identiteit van mannen en vrouwen. Dit betekent dat transgenders vooral gericht zijn op de uiterlijke expressie van wie ze zijn. Aan de andere kant, homo, lesbische en biseksuele gaat het vooral om de vraag of een persoon zich aangetrokken voelt tot zowel vrouwen, mannen of beide. Omdat iedereen heeft zijn of haar eigen seksuele geaardheid en genderidentiteit, kan transgenders dan niet hetero, bi, homo of lesbisch.
  • Begrijp dat de transgender overgang kan een langzaam proces zijn. Transitie is het proces van aanpassing van de levensduur van het geslacht van een persoon wil zijn. Je moet je realiseren dat het kan enige tijd duren voordat de overgang is voltooid. De persoon zou willen om te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen, zoals verkleden. Wanneer de transgender persoon gaat door deze fase, proberen te zijn ondersteunend en niet doen alsof de hele situatie is niet normaal. Dit kan leiden tot het overgangsproces naar langer duren dat het zou moeten hebben.
  • Begrijp de strijd transgenders ontmoeten zou. De wet geeft geen transgenders te beschermen, vooral als het gaat om werkgelegenheid. Werkgevers ontslaan ze alleen vanwege hun identiteit. Afwijzing is ook een van de dingen die ze hebben te maken met. Afgezien van familieleden, kunnen hun vrienden en partners wijzen transgenders. Medische zorg is ook een probleem dat transgenders moet doorlopen. De meeste zorgverleners mishandelen hen en ontkennen ze medische behandelingen. Transgender mensen ook vaak last van pesterijen en geweld, met name de jeugd.

Dit zijn enkele informatie die u kan helpen te begrijpen transgenders

Hoe kan ik transgender kwesties te begrijpen. Ken de definitie van transgender.
Hoe kan ik transgender kwesties te begrijpen. Ken de definitie van transgender.

Dit zijn enkele informatie die u kan helpen te begrijpen transgenders. Onwetendheid over transgenders veroorzaakt vaak discriminatie. Deze discriminatie zal uiteindelijk leidt tot transgender mensen om weg te blijven van andere mensen. Door het begrijpen van wie ze werkelijk zijn, kunt u helpen transgenders meer open staan voor de maatschappij.