E2y

Hoe kan ik positief opvoeden te leren

Omdat het een ouder is hard werken

Omdat het een ouder is hard werken. Laten we eerlijk zijn - is er echt geen andere baan dat is helemaal zo moeilijk, maar zo de moeite waard op hetzelfde moment! Ouders worstelen op een dagelijkse basis met het zijn positief wanneer het begeleiden en disciplineren van hun kinderen.

Positief opvoeden vraagt ouders om hun ouderschap technieken te veranderen van negatief naar positief, waardoor het verbeteren van een kind de geestelijke gezondheid en gedrag. Positief opvoeden kan ouders helpen sociale vaardigheden te ontwikkelen in hun kinderen, traint ouders om te praten in plaats van schreeuwen, stimuleert het gebruik van opbouwende kritiek in plaats van straf, laat zien hoe het gebruik van time-outs in plaats van lichamelijke gevolgen, en geeft voorbeelden van hoe om te buigen uw kind in plaats van focus op wat het kind kan worden om dat te doen is negatief.

Hoe kan ik positief opvoeden te leren. Als u worstelt met het zijn positieve als ouder.
Hoe kan ik positief opvoeden te leren. Als u worstelt met het zijn positieve als ouder.

Al deze kunnen worden geleerd om de ouders die het gevoel hebben dit soort ouderschap gunstig zou zijn. De ouder moet manieren vinden om te leren over positief opvoeden technieken, en vervolgens de uitvoering van deze vaardigheden in hun dagelijks leven met hun kinderen.

  1. Als u worstelt met het zijn positieve als ouder, vraag dan uw arts of uw kind kinderarts voor hulp. Dus veel ouders denken dat artsen alleen kennis over de gezondheid-gerelateerde onderwerpen. We vergeten dat artsen ook weten waar een ouder op zoek naar hulp in de ouderschap afdeling te sturen. Uw arts moet in staat zijn om u te leiden in de goede richting, een die gericht is naar positief opvoeden. Een arts weet van verschillende aanbiedingen in uw stad of dorp die zich richten op positief opvoeden. Als de artsen weten niet specifieke, zij het meest waarschijnlijk kunnen helpen bij het vinden mensen die geeft u alle informatie.
  2. Een andere goede bron wanneer het proberen om positief ouderschap te leren is uw lokale gemeenschap college klassen. Vele malen community colleges bieden verschillende types van ouderschap klassen, en heel vaak zijn deze lessen richten zich op een positief ouder. Een zekere manier om de vaardigheden die nodig zijn om ouders te leren is positief om een klas over. Klassen kunnen variëren van gratis tot een minimale vergoeding en kan van een eenmalige aanbod varieert nu meerdere sessies. Als u wilt positief opvoeden te leren, vind een klasse en meld je aan!
  3. Als het nemen van een klasse met andere ouders is niet jouw kopje thee, of je gewoon niet de tijd hebben om het te doen, waarom niet proberen een online-klasse? Ouders kunnen worden verrast om te leren hoe veel online positieve ouderschap klassen tegenwoordig worden aangeboden! Door het nemen van een online cursus, kunt u leren hoe om meer positief in uw opvoedingsvaardigheden, en je kan in staat zijn om het te leren in uw eigen tempo, in de privacy van uw eigen huis! Online cursussen, zoals die gevonden op Lifetime om te leren , kan helpen om uw opvoedingsvaardigheden in iets meer positief. Ja, kan er een vergoeding voor dit soort klassen, maar de ouders die serieus zijn over het veranderen van hoe ze hun kinderen op te voeden kan nodig zijn om een paar dollar te offeren om gezonder technieken te ontwikkelen.
  4. Als u nog een aantal financiële zorgen, en eerlijk gezegd kan niet betalen veel geld om positieve opvoedingsvaardigheden te leren, waarom niet proberen het doen van een internet zoeken over hoe ouders positief? Door te typen in "Positive Parenting," je zal brengen duizenden sites die suggesties aan te bieden. Sommige van deze sites zijn gratis. Het kan een beetje tijd en onderzoek van uw kant, maar kan ook de moeite waard uw tijd in het einde wanneer u de uitvoering van de strategieën die op de sites die u bezocht.
  5. Ouderschap boeken zijn nog een andere optie wanneer het proberen om positief ouderschap te leren. Er zijn zoveel boeken over ouderschap die er zijn en duizenden van hen omgaan met hoe je ouders op een positieve manier. Als je niet kan veroorloven om een boek te kopen, waarom niet zien wat uw plaatselijke bibliotheek te bieden heeft? Er zijn zoveel prachtige boeken te lezen over positief opvoeden, zoals De Kracht van Positief Pedagogisch: een prachtige manier om kinderen op te voeden door Glenn I. Latham , of Positieve Discipline AZ, herzien en uitgebreid 2nd Edition: van peuters tot tieners, 1001 oplossingen voor alledaagse opvoedingsproblemen door Jane Ed.D. Nelsen, et al. . Deze boeken blijken als een gezonde investering bij het leren over positieve strategieën voor ouderschap.

Ouderschap is niet gemakkelijk

Ouderschap is niet eenvoudig. Positief en uw kinderen wanneer zij optreden op of acting out lijkt soms onmogelijk. Door te leren hoe je een positieve ouder kun je nemen wat lijkt misschien een onmogelijke situatie en maken het tot een leersituatie te zijn. De eerste stap is het vinden van de middelen om je te leren de vaardigheden die nodig is om ouder positief.