E2y

Hoe kan ik online bronnen voor het vinden van werk thuis moms

Veel ouders dromen van het hebben van de flexibiliteit om voor hun kinderen, terwijl nog steeds de mogelijkheid om geld te verdienen om de rekeningen te betalen. Is dit een realistische ambitie? Absoluut. Het meeste werk thuis ouders zijn op zoek naar het inkomen van een echtgenoot met de traditionele werkgelegenheid aan te vullen, maar sommige lukt om genoeg geld te verdienen om onafhankelijk te zijn.

Echter, werk thuis ouders zijn vaak het doelwit van mensen die willen profiteren van hun verlangen om thuis te zijn met hun kinderen. Je hoeft niet te sub-minimumloon opdrachten of minderwaardig werk te aanvaarden, zolang je bent slim over.

Hoe kan ik online bronnen voor het vinden van werk thuis moms. Envelop vulling en thuis montage.
Hoe kan ik online bronnen voor het vinden van werk thuis moms. Envelop vulling en thuis montage.

Er is een breed scala aan taken die u kunt doen als een werk thuis ouder. De meest voorkomende mogelijkheid is telefonisch werk, variërend van verkoop tot klantenservice en technische ondersteuning. Andere mogelijkheden zijn partij planning, website design, online tutoring en schrijven. Sommige kansen vereist bijzondere zorg te voorkomen dat je opgelicht.

  1. Envelop vulling en thuis montage: Dit zijn de klassieke werk thuis oplichting. Er kunnen legitieme mogelijkheden die er zijn, maar ik heb nooit eerder tegengekomen een. Noch heb ik tegengekomen iedereen die heeft er een gevonden. Blijf ver weg van deze.
  2. Surveys: Dit is een ander gebied dat is bezaaid met oplichting, maar er zijn een paar echte kansen daar. Sommige bedrijven doen betalen, zoals goZing , maar het duurt 6 + weken om een controle en de inkomsten zijn triviaal. Toen ik onderzoek deed voor goZing, ik dacht dat ik was ongeveer 25 cent per uur, dat is de reden waarom ik niet onderzoeken meer te doen voor hen te maken. Een van de beste enquête bedrijven te krijgen in is Pinecone onderzoek , maar ze hebben zelden open inschrijving en de enige manier om te krijgen ondertekend is om een van hun banner advertenties te vinden op een andere site. Maar zelfs plaatsen zoals Pinecone zal salderen u slechts 5€ -10€ maand, maar dat is voor een paar minuten van het werk.
  3. Mystery shopping: Zou je niet graag om betaald te krijgen voor het eten in restaurants? Of het kopen van schoenen? En naar de spullen die je koopt voor vrij te houden? Dat is de belofte van mystery shopping. De werkelijkheid is een beetje ingewikkelder. Je moet schrijven gedetailleerde rapporten, maar kan niet aantekeningen te maken tijdens uw bezoek of zelfs in uw auto buiten. Je winkel volgens opdracht, niet op uw gemak. Net als alle werk thuis banen, dit is het echte werk, niet alleen gratis geld. Sommige legitieme bronnen van mystery shopping opdrachten zijn Mystery shopping Providers Association en de geheime shopper bedrijf .
  4. Medische transcriptie: Er zijn veel advertenties die veel geld beloven als medisch secretaresse, meestal als je hun dure cursus. De advertenties zijn recht ... tot op zekere hoogte. Transcriptie is een uitstekende manier om geld te verdienen vanuit huis, maar alleen als je ervaring hebt. De enige manier om ervaring op te doen is om het werk in een kantoor doen voor ten minste twee jaar. Het nemen van een cursus is geen vervanging voor on-the-job ervaring, en als je in een kantoor te werken voor twee jaar, zou je niet op zoek naar werk-at-home mogelijkheden.
  5. Schrijven: De belangrijkste ding om te voorkomen dat zijn MFA (Made for AdSense) banen. Een definitie van MFB zou te lang om hier te zetten; mijn artikel Ter verdediging van inhoud van het schrijven heeft een volledige uitleg van het concept. Een MFA taak is gemakkelijk te herkennen. Als u een advertentie die vraagt om honderden 500-woord artikelen en betaalt minder dan 5€ per artikel, negeren en verder gaan. Zelfs een begin schrijver moet verdienen ten minste een penny per woord. Job bieden sites zoals Elance en Rentacoder zijn overspoeld met MFB taken naar de punt is het bijna onmogelijk om fatsoenlijk schriftelijk werk er niet meer te vinden. In plaats daarvan kijken naar het schrijven van sites zoals Absolute schrijven , vacatures zoals freelance Deborah ng's schrijven banen , en artikel repositories zoals Google .

Onthoud altijd de nummer een regel van thuis werken: Never ever betalen voor het voorrecht van werken. Als een bedrijf rekent een vergoeding voor hen te werken, weg te lopen.

Surveys. Mystery shopping.
Surveys. Mystery shopping.

Voor meer algemene informatie zijn er tal van websites zoals Mymommybiz en Wahm.com die tegemoet te komen om thuis te werken ouders. Ze bieden vacatures, zakelijke mogelijkheden, en artikelen van belang zijn voor de werk thuis gemeenschap. Ze hebben ook forums die u toelaten om ander werk te ontmoeten thuis ouders die ondersteuning en advies te bieden. Nogmaals, hoewel, moet u voorzichtig zijn. Zelfs legitieme sites hebben geen volledige controle over de reclame die verschijnt op hun pagina's, en ze hebben nog minder controle over adviezen in hun forums.

Werken vanuit huis is nog steeds het werken vanuit huis. Wet professioneel, hard werken, realistische verwachtingen hebben, en u kunt een succesvolle carrière als een werk thuis moeder te hebben.