E2y

Hoe kan ik kuikens te huisvesten

Commercieel verhogen van kuikens is een zware en vermoeiende taak

Commercieel verhogen van kuikens is een zware en vermoeiende taak. Omdat kuikens zijn vaak heel delicaat en gevoelig, er zijn een heleboel te doen om leefbaarheid te garanderen. Het maakt niet uit hoe je het gezegd, zul je altijd een aantal kuikens sterven op je, maar je kunt dit enorm te verminderen door het gebruik van een goede verzorging en huisvesting ze goed. Hier zijn een aantal dingen die je moet doorlopen bij het verhogen van uw kuikens, of u wilt dat ze eieren of volwassen te worden geslacht in vlees later op te leggen.

Hoe kan ik kuikens te huisvesten. Weten hoe ze volwassen worden.
Hoe kan ik kuikens te huisvesten. Weten hoe ze volwassen worden.
  • Weten hoe ze volwassen worden. Vanaf het uitkomen kan kuikens groeien tot hun ware grootte in een tijdsbestek van ongeveer 1 tot 2 maanden. Ja, ze snel groeien. Echter, voor de eerste twee weken, kunt u huisvesten ze in kleine afgesloten ruimtes, zoals een kartonnen doos. U kunt de mode de doos zelf of u kunt een mooie broedmachine box te kopen bij uw lokale gevogelte levering winkel. Na een week of twee, zult u zeker nodig hebt om de kuikens te dragen aan een grotere plaats die zich beperkt ook. Als je een broedmachine huis, dan kunt u het daar. Gebruik metalen hekwerk af te grendelen een gebied en de vloer met rijst rompen kant. De rijst rompen absorbeert de schadelijke chemische stoffen die afkomstig zijn van de rottende urine en ontlasting zij zullen dagelijks produceren.
  • Licht en feeds. Als de baby kuikens, zal je nodig hebt om goed voor hen te zorgen. Kuikens zijn gevoelig voor weersomstandigheden. Als het te koud is, moet u een licht op hen om hen te helpen warm te houden hebben. Als u dit niet doet, kan de kuikens al snel verkouden en sterven. Gebruik een gloeilamp en plaats intrekbare lampen in het midden van de ruimte. Dichter bij de grond of in te trekken in een hogere stand, afhankelijk van hoe u zich aan de kuikens. Als de kuikens te knuffelen tegen het licht, dan betekent dat het nodig is. Als ze blijven uit de buurt van het licht, dan betekent dat het is te heet geworden en je moet het een beetje intrekken.
  • Met betrekking tot de feeds en water, kunt u een kleine metalen schotel te gebruiken voor de feeds. Zorg ervoor dat ze een constante aanvoer, zodat ze zal opgroeien snel en gezond. Begin met kuiken booster voedt dan na ongeveer 2 weken, je kunt ze upgraden naar startvoer. Met betrekking tot water, zorg ervoor dat u voldoende waterers voor hen te voeden hebben. Waterers zorgt voor een constante toevoer van water. Zorg ervoor dat u te mengen in bepaalde vitaminen die u kunt vinden op de pluimvee-winkel.
  • Geslachtsbepaling. U kunt bundel alle kuikens in de beperkte ruimte voor ongeveer 4 tot 5 weken, genoeg zodat het geslacht van de kuikens wordt weergegeven. Op dat moment wil je de vrouwtjes te scheiden van de mannetjes. De vrouwtjes wordt gebruikt voor eierleggende terwijl de mannetjes worden gebruikt voor vlees. Om ervoor te zorgen dat u de sexen goed te krijgen, kan het de moeite waard om een ervaren sexer huren.  

Wat ook het geval is, zorg ervoor dat u uw broedmachine huis of schoon en vlees. Neem contact op met uw staat en met het Amerikaanse ministerie van Landbouw voor meer informatie over hoe de verzorging, huis, en groeien kuikens.