E2y

Hoe kan ik kippen uit het eten van eieren te stoppen

Ei eten is niet erg productief gedrag met legkippen, maar met de juiste preventie kan meestal worden vermeden. De juiste preventie voor dit gedrag zal een goede huisvesting, goede grootte van de nesten, goede voedzame voeding, voedingssupplementen en goede zorg en het beheer van de kip kudde. Alle stappen van het preventieplan zijn belangrijk en niemand moet worden weggelaten als deze zijn ook belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van de kip kudde in het algemeen.

Stap 1

De juiste kippenhok of kippenren die moeten worden gebouwd om de legkippen of de hele kip kudde huisvesten moet groot genoeg zijn voor de kippen op stok en dat er voldoende nesten voor alle legkippen. Deze nesten moet zich ten minste vier meter van de kippen 'stok. Verlichting moet ook worden verminderd in de buurt van de nesten als dat mogelijk is.

Stap 2

De nesten die zijn gezet in het kippenhok of huis zijn zeer belangrijk. Deze nesten moet worden op een gemiddelde twaalf centimeter vierkant en moeten twee voeten worden geplaatst van de vloer van het kippenhok of kip huis en vier meter afstand van de stok in het asiel. Er moet ten minste een nest per vier legkippen zijn en elk nest moet bevatten ongeveer twee centimeter van nestmateriaal dat moet zacht, droog en schoon, zoals hooi, stro of zaagsel.

Stap 3

Hoe kan ik kippen uit het eten van eieren te stoppen. Stap 1.
Hoe kan ik kippen uit het eten van eieren te stoppen. Stap 1.

Het voeden van de kip kudde is een ander belangrijk aspect van ei eten. Om voeding als een preventief, moet er calcium toegevoegd aan de voeding van de kippen. Dit kan worden gedaan door het aanbieden van oesterschelpen vrije keuze, wat betekent dat de kippen zijn altijd in staat om hen of door het voeren van eierschalen die wordt schoongemaakt fijn en grond af. Het is ook belangrijk om bieden kippen is volledig kippenvoer met alle vitaminen en mineralen die de kippen nodig.

Stap 4

Het verzamelen van de eieren in de nesten ten minste tweemaal per dag is ook belangrijk om eieren te eten door kippen te bestrijden. Immers, als de eieren zijn er niet, kunnen ze niet worden gegeten. Eigenlijk is het een goed idee om ze te verzamelen keer 's ochtends en een keer' s middags.

Stap 5

Een ander ding dat kan worden gedaan is om eventuele broeden of het instellen van kippen en hun nest van bebroede eieren uit het ei legnesten. Dit zal zeker helpen, vooral wanneer de eieren uitkomen en eierschalen zijn direct beschikbaar voor temp van de andere kippen in de kudde.

Stap 6

De laatste en waarschijnlijk meest dramatische preventieve aspect van eieren eten door kippen is om zich te ontdoen van de kip, vooral als ze eieren regelmatig te eten. Als de kip niet kan gebroken worden door het eten van eieren, niet alleen is de eigenaar zal minder eieren hebben, kan dit gedrag worden doorgegeven aan andere kippen in de kudde, wat kan leiden tot allerlei problemen.


Stap 2. Stap 3.
Stap 2. Stap 3.

Na deze paar preventieve maatregelen zullen niet garanderen dat er geen ei eten bij de kippen in de kudde te zijn, maar ze helpen.