E2y

Hoe kan ik kattenbak geur te verminderen

Het hebben van een kat of een huisdier voor die kwestie kan heel veel werk te zijn. Je moet voeden, baden, en uw huisdier kooi schoon te maken, zodat het niet al te vies en stinkend. Dit is moeilijk als je werkt full-time en je nauwelijks genoeg tijd op uw handen. Maar het hebben van een huisdier heeft ook zijn voordelen. Ga naar huis en ontspannen met uw huisdier aan het einde van een lange en vermoeiende dag. Het hebben van een kat voor een huisdier is minder werk dan wanneer je een hond hebt. Katten zijn gemakkelijker te onbenullige trein. Ze doen hun zaken in de kattenbak en nergens anders. Maar na verloop van tijd kan de doos te krijgen stinkende vanwege alle verzamelde uitwerpselen van uw huisdier. Reinigen het vaak en houden het geurvrij is een must. Dit artikel geeft u tips over hoe u uw harige vriend kattenbak geurige houden.

Hoe kan ik kattenbak geur te verminderen. Gebruik zuiveringszout om de geur van de kattenbak te elimineren.
Hoe kan ik kattenbak geur te verminderen. Gebruik zuiveringszout om de geur van de kattenbak te elimineren.
  • Gebruik zuiveringszout om de geur van de kattenbak te elimineren. Baking soda absorbeert de geur die zich ophoopt in de kattenbak. Wanneer u het vakje gereinigd, strooi zuiveringszout op de vloer van de kattenbak voordat u in de kattenbakvulling. Giet een ruime hoeveelheid, zodat het absorbeert alle geurtjes in de kattenbak.
  • Gebruik kristal nest in plaats van klei nest. Hoewel beide soorten absorberen de urine, het kristal nest is meer absorberend en dekt geur beter dan de klei een. Het is een beetje duurder, maar het zal de moeite waard als je niet ruiken van uw kat kattenbak.
  • Was regelmatig de kattenbak. Neem alles uit de kattenbak in de doos en leg het opzij. Grondig wassen de doos met water en zeep. Zorg ervoor dat u goed spoelen omdat katten houden niet van de geur van zeep. Droog het uit in de zon voordat u het nest.
  • Bekleed de bodem van de doos met oude kranten. Krant zal helpen absorberen de urine. Het is ook makkelijker om de bevuilde nest te gooien, want je kunt gewoon opscheppen de krant en bergt u hem in een plastic zak samen met de vuile nest.
  • Gebruik een kattenbak deodorizer. U kunt een deodorant in dierenwinkels. Meng het met het nest en het vermindert de geur effectief.
  • Vaak Verwijder vervuilde nest. Wacht niet op de doos om stinkende krijgen. Zodra u ziet dat uw kat heeft haar activiteiten gedaan, het afval schep en plaats het in een plastic afsluitbaar zakje voor gooien het in de prullenbak. Op deze manier het afval zal niet ruiken, terwijl nog steeds in de vuilnisbak.

Hebben deze suggesties elke keer dat uw kat kattenbak wordt stinken

Hebben deze suggesties elke keer dat uw kat kattenbak wordt stinken. Of beter nog, niet wachten tot het stinkende te krijgen. Stel een schema wanneer je de box schoon te maken, zoals een keer per week. Op deze manier behoudt u de kattenbak de netheid. Uw huisdier kat zal van je houden meer als het ziet dat haar kattenbak altijd schoon en reukloos. Ook moet je niet zomaar ergens te gooien de vuile nest. Zorg ervoor dat u de juiste manier af en dat het niet morsen van zijn plastic. Dicht de vuile nest in een plastic voor het gooien van het in de vuilnisbak.