E2y

Hoe kan ik eieren van pluimvee uitkomen

Uitkomen eieren van pluimvee, is een interessant experiment in het bijzonder voor kinderen, en het kan ook een bron van inkomsten. Welke categorie u zich bevindt, hier zijn enkele ideeën die je kunt overwegen bij het uitbroeden eieren van pluimvee.

  • Kies uw incubator. Als je gaat om eieren van pluimvee voor het bedrijfsleven uitkomen, dan moet je investeren in goede incubators. Er zijn twee belangrijke types van incubators: stilstaande lucht en gedwongen lucht incubators. Stilstaande lucht incubators hebben geen ventilator, en de lucht erin niet bewegen, maar creëert "lagen" van de lucht bij verschillende temperaturen. De toplaag heeft een hogere temperatuur dan de onderlaag. Voor geforceerde lucht incubators, een ventilator houdt de temperatuur in, zelfs bij een ingestelde waarde.
  • Beslis of u een incubator die handmatig of automatisch wilt. De eieren moeten zich van tijd tot tijd, zodat het kuiken niet kleven op de eierschaal. Voor een handmatige incubator, doe het ei te draaien drie keer per dag. Dit betekent dat u eraan herinnerd worden om te komen en de eieren te schakelen tijdens de dag, elke dag gedurende 18 dagen. Een automatische broedmachine draait de eieren op zichzelf voor een bepaalde tijdsinterval. Dit is handig als je veel eieren om uit te komen en je hebt niet genoeg tijd om te gaan door elk van hen aan om zo vaak te draaien. U bent ook het minimaliseren van de kans op vallen of beschadiging van de eieren.
  • Kies vruchtbare eieren van goede bronnen. Koop niet bij de supermarkt of op de markt omdat deze eieren worden onbevruchte. Koop bevruchte eieren van een broederij of een boerderij. Als u in organische stoffen, bezoek dan een organische kippenboerderij, maar het kan een beetje duurder.
  • Stel de juiste incubator temperatuur. Stel geen te warm dat het de eieren koken, en niet te koud dat het gewoon de eieren bederven en niet uitbroeden hen. Voor een stilstaande lucht incubator, moet de temperatuur op ongeveer 102 graden Fahrenheit, en een convectieoven incubator, moet het bij 100 graden Fahrenheit.
  • Stel de juiste vochtigheidsgraad. Dit is ook belangrijk, want als de lucht te droog is, zal het ook leiden tot mislukte uitkomen. De luchtvochtigheid dient ongeveer 58% tot 60% gedurende incubatie, en als het eenmaal begonnen uit te komen, de vochtigheid te passen tot 65%. Voor een handmatige incubator, plaatst u een kopje water naar binnen om vocht toe te voegen.
  • Goed Doe de eieren in de broedmachine. De eieren worden geplaatst dat het puntige deel aan de onderkant. Dit geeft de kuikens meer ruimte om te groeien en te verplaatsen.
  • Zodra de eitjes uitkomen, forceer dan de eierschaal open. Laat de kuikens om te bewegen en schoppen de schelp tot ze klaar zijn om te verhuizen. Het forceren van de cover van het toestel schadelijk kan zijn het kuiken en beschadigen de botten en veren. Zodra ze zijn verhuisd volledig uit, schoon uit de eierschalen. U kunt ook verplaatsen de kuikens naar een andere box.
Hoe kan ik eieren van pluimvee uitkomen. Beslis of u een incubator die handmatig of automatisch wilt.
Hoe kan ik eieren van pluimvee uitkomen. Beslis of u een incubator die handmatig of automatisch wilt.

Zorgen voor de kuikens, zodat u kunt een volwassen kip in een paar maanden, en laat ze leggen eieren die je later uitkomen.