E2y

Hoe kan ik een zoon - in - law welkom

Als u niet tevreden bent om dit te doen

Een nieuw lid wordt toegelaten tot uw gezin. Uw dochter gaat trouwen. Sommigen van jullie zijn blij met de keuze en zijn blij om hem te verwelkomen in uw familie.

Hoe kan ik een zoon - in - law welkom. Vergeet niet dat ze haar keuze en eer dat.
Hoe kan ik een zoon - in - law welkom. Vergeet niet dat ze haar keuze en eer dat.

Anderen van jullie voelen zich niet op dezelfde manier! U heeft smeekte haar om hem niet te trouwen en bad voor de aarde te openen en slikken hem voor de grote dag. Maar helaas, de dag kwam en ze liet hem die ring op haar vinger en je keek naar haar kus zijn walgelijke mond.

Nu, wat doe je dan? De beste suggesties voor het omgaan met deze situatie zijn:

Als u niet tevreden bent om dit te doen. Onthoud altijd dat ze je dochter en je van haar houdt.
Als u niet tevreden bent om dit te doen. Onthoud altijd dat ze je dochter en je van haar houdt.
 1. Vergeet niet dat ze haar keuze en eer dat. Ze moet haar eigen pad te bewandelen gemaakt, zelfs als ze fouten maakt langs de weg.
 2. Onthoud altijd dat ze je dochter en je van haar houdt. Is dit de persoon die ze heeft gekozen, nooit zeggen dat hij niet welkom is in uw huis. Als je dat doet, zal ze ook niet komen.
 3. Nooit slecht over hem praat met haar, of haar andere broers en zussen, ze zullen u vertellen over jou!
 4. Vind de positieve dingen over hem. Kom op, hij heeft een aantal Lichtpunten of zij zou niet zo verliefd op de slang.
 5. Breng wat tijd alleen met hem beter te leren kennen hem. Je kon altijd verkeerd over hem. Wees geduldig. Hij kan groeien tot de juiste persoon voor haar.
 6. Observeer hem tijdens tegenspoed, dat zal u vertellen boekdelen over zijn karakter.
 7. Als ze naar je toe komt en klaagt over hem, weerstaan aan de drang om te zeggen "ik zei het toch. '
 8. Als ze naar je toe komt en klaagt over hem, laat haar vent. Neem niet de kans om haar te vertellen hoe ellendig je denkt dat hij is. Vergeet niet, dit is slechts een verschil van mening, ze zullen blij zijn morgen en je zult de 'bad guy' voor het zeggen negatieve dingen over hem.
 9. Beschikbaar zijn als een schouder om op te huilen. Alle getrouwde vrouwen hebben dit af en toe, zelfs als ze getrouwd met de beste mensen.
 10. Wees niet oordelen over eventuele beslissingen die zij hebben gemaakt voor zaken. Dit kan soms moeilijk zijn. Het is een fijne lijn tussen het aanbieden van een woord van advies en verschijnen om hun beslissingen te kleineren. Als ze weet hoe je je voelt over hem, zal dit haar zeer defensief en ontmoedigen haar tot u te komen de volgende keer.
 11. Als ze kinderen hebben, Laat NOOIT je kleinkinderen horen zeggen iets tegen hun vader.
 12. Teken zijn vroegtijdige dood-maar een grapje hier! Serieus, het is een grap.
 13. Als ze naar je toe komt en vraagt hoe om te gaan over het krijgen van een echtscheiding, moedig haar aan om het te doen meteen! Bel een advocaat voor haar.