E2y

Hoe kan ik een verlovingsfeest te gooien

U kunt uw steun en enthousiasme voor uw nieuw verloofd vrienden of geliefden door het gooien van hen een fantastische verlovingsfeest. Hier zijn enkele suggesties om de viering stress-vrij en onvergetelijk te houden.

Stap 1

Hoe kan ik een verlovingsfeest te gooien. Bespreek de partij met de bruid en bruidegom-to-be.
Hoe kan ik een verlovingsfeest te gooien. Bespreek de partij met de bruid en bruidegom-to-be.

Bespreek de partij met de bruid en bruidegom-to-be. Om de beste verlovingsfeest te gooien, je moet echt het tegemoet te komen aan de stijl en voorkeuren van het verloofde paar. Dus gaan zitten met het paar en gaan over uw plannen voor het verlovingsfeest voordat u een grote beslissingen. Selecteer een datum die voor iedereen werkt, en bespreken een locatie. U moet ook een gastenlijst te nemen van het paar. (Zijn de in-wetten double-check dit, zodat niemand wordt vergeten. Vergeet niet dat iedereen op deze gastenlijst moet worden uitgenodigd voor de bruiloft.) Te Bespreek de stijl van het verlovingsfeest. Zou het paar de voorkeur aan een eenvoudige cocktail party? Dessert feest? Of misschien een BBQ? Een verlovingsfeest kan vrijwel elke vorm aan te nemen. Het is dus goed om het plannen van een unieke verlovingsfeest die perfect past bij het paar.

Stap 2

Doe je planning van tevoren. Een groot verlovingsfeest is er een die afgaat zonder een hapering. Dus als je hebt genomen op de verantwoordelijkheid van het gooien van een verlovingsfeest voor uw vrienden of familie, niet lichtvaardig omgaan met de baan. Begin met Getting Things vroeg voorbereid. Praat met leveranciers, cateraars en locaties enkele maanden voor de datum van het verlovingsfeest. Dit is een must, zodat ze beschikbaar zijn op de dag. Controleer uw plannen met de locatie ten minste een maand voor-hand ook. Ga over het menu, alle hapjes en de drankjes die worden aangeboden. En de aanpak van de ouders van het paar om te helpen met de kosten van de partij. Er kan geen sprake zijn van vergissingen als u wilt dat het gevoel van het verlovingsfeest als een van viering en niet een van spanning.

Stap 3

Hulp halen. Hoewel u misschien jezelf als superkrachten te hebben, het is oke om hulp te vragen bij het plannen van een verlovingsfeest. Eigenlijk is het het slimste wat je kunt doen. Delegeer kleinere taken aan familieleden. Niet alleen zal dit verlichten uw lading, maar het zal ook de familie voelen zich meer betrokken in het proces. Misschien wilt u van de bruid zus de leiding van uitnodigingen. Misschien is je moeder zou willen helpen door het houden van de dienbladen vol. U zult ook willen om iemand de leiding van het nemen van foto's in de hele verlovingsfeest te vragen. Het paar zal waarderen echt hebben van deze foto's. Vertel deze mensen hun taken van tevoren, zodat wanneer de dag van de verlovingsfeest komt, iedereen zal weten dat zijn of haar plaats.

Stap 4

Doe je planning van tevoren. Laat het feest beginnen.
Doe je planning van tevoren. Laat het feest beginnen.

Laat het feest beginnen. Er is niet een vast schema voor een verlovingsfeest. Echt, het is gewoon een feestje waar iedereen komt bij elkaar om het echtpaar mee te formeel vieren hun engagement. Dus als de host, moet u ervoor zorgen dat de gasten een goede tijd te hebben. Huur een DJ als je wilt een dansvloer te hebben. Hang foto's van de bruid en bruidegom-to-be als ze opgroeiden. (U graag lonken naar hoe schattig de bruidegom vroeger!) En creëren een sfeer van plezier en kameraadschap. Als je een gevoel van ontspanning te brengen, dan zullen de gasten het verlovingsfeest een succes te maken.

Stap 5

Vergeet niet de toast! Een van de weinige verantwoordelijkheden heb je wel op de avond van het verlovingsfeest wordt het roosteren van het paar. Misschien wilt u uw toast te bereiden van tevoren. Om te beginnen, ik dank de gasten voor hun komst en dringen er bij hen om een geweldige tijd te hebben. Bespreek hoe je de bruid of bruidegom, wat hun 'verhaal' is, en dan vragen quests om het glas te heffen ter ondersteuning van het nieuwe paar ontmoet. Een heerlijk geroosterd brood versterkt het feit dat je een groot verlovingsfeest gooide.