E2y

Hoe kan ik een tiener een cadeautje kopen

In Harry Potter

In Harry Potter, Ron Wemel's moeder geeft altijd gebreide truien met initialen op haar tiener jongens tijdens de kerstdagen. Terwijl gebreide truien zijn altijd welkom, dit zijn niet het enige dat u kunt tot tieners geven tijdens de feestdagen of hun verjaardagen. Hier zijn enkele tips over hoe om te kopen tieners een geschenk met een aantal cadeau-ideeën gegooid inch

Hoe kan ik een tiener een cadeautje kopen. Bedenk wat de tiener is in.
Hoe kan ik een tiener een cadeautje kopen. Bedenk wat de tiener is in.
  • Bedenk wat de tiener is in. Zoek uit of hij in boeken, films, muziek of computers. Vraag zijn vrienden als hij houdt van een bepaalde auteur of muziekgroep. Waarom zijn vrienden? Omdat ze meer kans om te weten over de favorieten van de tiener meer dan de ouders doen en kan u helpen kiezen een ideale geven voor de tiener.
  • Zoek uit of de tiener is in een sport. Veel tieners tegenwoordig in de sport. Kijk of de zou ontvanger van uw geschenk is geïnteresseerd in basketbal, hockey, voetbal, of een andere sport te zijn. Als hij is, dan erachter te komen welk team hij graag, zodat u kunt kiezen welke sport memorabilia om hem te geven. Truien en waardevolle trading cards zijn leuke cadeaus voor de sportliefhebber.
  • Bekijk Amazon's geschenken voor tieners . Amazon heeft een functie waarmee de geregistreerde gebruikers een verlanglijstje maken en deze delen met hun familie en vrienden. Als uw tiener heeft er een, dan zou het voor u gemakkelijk om uit te vinden wat hij wil en gewoon online kopen. Maar als hij niet, dan kunt u nog steeds een gevoel te krijgen van wat jongeren zoals hij dat wenst via de Giften voor tieners deel van Amazon. Met ingang van het dit schrijven, een aantal van de meest populaire items begeerd door tieners zijn gadgets zoals mobiele telefoons, MP3-spelers, Wii, en notebook computers. Lipgloss, bad en douche sets, en tiener boeken zijn ook erg populair onder tienermeisjes.
  • Vragen of de tiener heeft een collectie. Veel verzamelaars beginnen jong. Comic books, baseball trading cards, action figures, vintage poppen, stempels en sport memorabilia zijn enkele van de dingen die tieners te verzamelen. Je kunt hem iets dat hij kan toevoegen aan zijn collectie.
  • Vraag de tiener direct wat hij wil. Op deze leeftijd, het is oke om direct naar degene die uw geschenk te ontvangen en te vragen wat hij graag zou willen hebben als een geschenk. Op die manier zult u niet besteden talloze uren af wat hij wil hebben. Plus, zult u weten dat hij zal waarderen wat je zal hem geven.
  • Spelen met het idee van een geheel verzorgde betaalde reis. Een reis is een leuke afstuderen of coming of age geschenk. Zorg ervoor dat je de toestemming van de ouders vragen en zorg ervoor dat zij toestaan dat de tiener alleen te gaan op de reis te maken.

Als laatste woord

Als een laatste woord, als je helemaal op een verlies wat te een tiener te geven en hebben geen tijd om uit te vinden wat hij zal willen, overwegen om hem contant geld, een gepostdateerde cheque, of een gift card. Voeg een notitie vertelde hem om te kopen wat hij wil. Dit zou eigenlijk de coolste gave die hij ooit zullen ontvangen.