E2y

Hoe kan ik een leguaan kooi te bouwen

Een van de meest populaire reptielen die mensen hebben als huisdier is de leguaan. Leguanen zijn exotische huisdieren die je kunt houden in een kooi en meeneem eens in een tijdje. Zij mogen niet rondlopen zoals honden en katten, maar sommige mensen genieten van naar hen te kijken en observeren hun gewoonten. Om goed zorg voor uw leguaan, moeten ze worden bewaard in een kooi ruim genoeg om te zwerven rond inch De kooi moet goed geconstrueerd en zal niet voordoen als een gevaar voor hen als ze binnen.

Hoe kan ik een leguaan kooi te bouwen. Doe wat planning.
Hoe kan ik een leguaan kooi te bouwen. Doe wat planning.
  1. Doe wat planning. Eerst moet je weten hoe goed zorg voor uw leguaan. Ga online en krijg zo veel mogelijk informatie als je kunt over de leguaan en vooral hun gewoonten. Plan waar het opzetten van de kooi, zodat je weet of je genoeg ruimte om een groot genoeg kooi bouwen. Het gebied moet krijgen veel zon, aangezien de leguaan graag koesteren in de zon. Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is ook zo duidelijk uit eventuele obstakels voor de bouw van de kooi. Ontwerp de kooi op een stuk papier en erachter te komen hoeveel van elk type materiaal nodig is. De lijst naar beneden de materialen en tools die u nodig hebt om de kooi te bouwen en de materialen te kopen bij uw lokale hardware.
  2. Construct kooi muren. Bouwen 5 frames voor de wanden en 1 deur met behulp van 2x2 hout en gaas. Snijd de stukken hout op de juiste lengte met behulp van een zaag. De lengte van het hout zal afhangen van de grootte van de kooi. Een kooi die is 6 meter hoog en 4 meter breed is groot genoeg voor de leguaan om in te wonen de 2x2s Monteer het frame op te bouwen door het toepassen van hout lijm op de uiteinden, die vervolgens zou voldoen aan en spijker ze samen. Meet het gaas om de exacte grootte van het frame en op maat gesneden met het snijden van metaal knipt. Plaats het gaas op het frame en bevestig met een nietpistool. Het kan zijn dat de nietjes rijden naar beneden met een hamer om het gaas op zijn plaats vast te zetten.
  3. Monteer de kooi. Wanneer u alle 5 frames en de deur gebouwd, kunt u beginnen met de kooi te monteren. Gebruik een klem om twee frames zijn plaats te houden terwijl u schroef deze aan elkaar. Zorg ervoor dat ze goed zijn uitgelijnd, zodat u niet hoeft te herhalen nadat ze zijn vastgeschroefd. Zodra alle frames worden gemonteerd kun je beginnen om de deur te bevestigen. Gebruik opnieuw de klem om de deur op zijn plaats en plaats vervolgens het scharnier op de deur en het frame. Schroef de scharnieren op zijn plaats en bevestig de vergrendeling. Verwijder de klemmen en controleer de montage.

U kunt een versteende boom in de kooi die leguanen kunnen klimmen inch Ze zullen ook moeten verwarmen accessoires zoals een verwarmings-lamp die u kunt bevestigen in de kooi. Vergeet niet om veel water voor hen om af te koelen in geven als ze te heet worden.