E2y

Hoe kan ik een huisdier schildpad voeden

Schildpadden zijn niet precies de gewenste huisdier door iedereen

Schildpadden zijn niet precies de gewenste huisdier door iedereen. In tegenstelling tot honden of katten die kunnen leven in je kamer, schildpadden hebben hun eigen vijver-achtige habitat, waar ze kunnen waggelen over de grond of zwemmen in het water. Toch schildpadden zijn een populair huisdier voor mensen die geïnteresseerd zijn in iets meer exotisch dan uw gebruikelijke mutt of poesje.

Als je een huisdier schildpad

Hoe kan ik een huisdier schildpad voeden. Koop schildpad voedsel vorm de winkel.
Hoe kan ik een huisdier schildpad voeden. Koop schildpad voedsel vorm de winkel.

Als je een huisdier schildpad, moet u de best mogelijke zorg te bieden. In de meeste gevallen zal elementaire schildpad eten niet genoeg om hem te ondersteunen en hem tevreden te houden. U moet uw schildpad een goede verscheidenheid aan voedsel dat geschikt is voor hun soort.

Hier zijn een paar ideeën en tips.

  • Koop schildpad voedsel vorm de winkel. Je kunt ingeblikt pellets of voedsel te kopen van de bekende dierenwinkel. Als u niet zeker bent van wat voor soort voedsel te kopen voor uw schildpad, dan kunt u vragen aan de winkelbediende om een goed merk of soort voedsel aanbevelen voor uw schildpad. Winkel koopt blikvoer moet bestaan uit ongeveer een kwart tot de helft van het dieet van uw huisdier schildpad.
  • Je moet ook levende dieren in de reguliere uw huisdier schildpad dieet. Dit kan verschillende kleine dieren, zoals regenwormen, krekels, meelwormen en feeder vissen op te nemen. U kunt ook kleine insecten als insecten en kevers. U kunt deze uit de dierenwinkel of u kunt contact opnemen met een dealer voor een regelmatige levering van levende dieren voor uw schildpad. Levende insecten moet bestaan uit ongeveer een kwart van het dieet van uw schildpad.
  • Wees voorzichtig met het voeden van uw schildpad insecten of bugs die u vindt in uw tuin. Deze kunnen pesticiden, die schadelijk zijn voor schildpadden bij inname bevatten. Deze kunnen ook zieke die kunnen ertoe leiden dat uw schildpad om af te verergeren.
  • Je moet ook groen en bladgroenten in reguliere uw huisdier dieet. Inclusief wat sla, wortelen, spinazie, rauwe aardappelen en appels. U moet versnipperen of knip deze zodat uw schildpad zal een gemakkelijkere tijd kauwen en eten van de maaltijd. Groenen moet bestaan uit een ander kwart van de voeding van uw huisdier.
  • U moet voeden uw huisdier schildpad op een consistente basis. In de meeste gevallen, een keer per dag zal wel goed. Niet te geven aan uw schildpad, zelfs als hij altijd honger lijkt. Het is het beste te houden aan een routine die is handig voor u-zoals voor het vertrek naar het werk of school, of vlak voor etenstijd.
  • Merk op dat je nooit moet tafel eten of rauw vlees aan uw schildpad te voeden. Schildpadden hebben andere voedingsbehoeften dan de mens, en zij zullen niet opzij waarderen menselijke voeding van de groene groenten hierboven aangegeven.

In een samenvatting

In een samenvatting, moet uw schildpad voedsel 50% in blik pellets, 25% groen, bladgroenten, en 25% levende insecten of wormen. Vergeet niet te houden aan uw routine van het voeden van uw schildpad eenmaal per dag. Zodra je hebt wel een bepaalde tijd in een dag om hem te voeden zal hij leren zich aan te passen aan deze voeding schema, en zijn groei en ontwikkeling zal ook in overeenstemming zijn met dit schema.