E2y

Hoe kan ik een huisdier chipmunk kunstjes leren

Ja, dat kan chipmunks ook huisdieren. Waarschijnlijk niet uw eerste keuze, maar ze zijn zo klein, schattig, en lief dat je straks van gedachten te veranderen. Afgezien van hun natuurlijke capriolen, kunnen ze ook worden getraind om meer trucs te doen! Het beste is om te leren van een chipmunk trucs terwijl het nog erg jong. Oudere chipmunks kan moeilijk zijn om te trainen als ze zouden kunnen reeds zijn geworden in hun manieren.

Hoe kan ik een huisdier chipmunk kunstjes leren. Zorg voor uw huisdier aardeekhoorn met een vrolijke omgeving.
Hoe kan ik een huisdier chipmunk kunstjes leren. Zorg voor uw huisdier aardeekhoorn met een vrolijke omgeving.
  • Zorg voor uw huisdier aardeekhoorn met een vrolijke omgeving. Het is makkelijker om chipmunks die gelukkig en gezond te trainen. Houd uw chipmunk goed gevoed en gezond. Chipmunk speelgoed zoals een wiel en een boomtak zal helpen bij het krijgen veel oefening. Het kan rond rennen en klimmen zo veel als het wil, zeker als je liever binnenshuis houden. Om u te helpen en uw huisdier chipmunk krijgen comfortabel met elkaar, proberen om zeer stil te zitten in de buurt zijn kooi en om te praten met zachte stem. Doe dit elke dag en het zal wennen aan uw aanwezigheid.
  • Kies een goede training plaats. Het moet ergens zijn met veel ruimte en waar het kan rustig en veilig. Er mag geen dure meubels te maken over, of gevaarlijke elektrische apparaten liggen, en vooral andere huisdieren, vooral honden en katten die kunnen worden over-enthousiast zijn.
  • Leer uw chipmunk trucs. Er zijn twee trucs die u kunt uw chipmunk leren. Een daarvan is om het te leren hoe te voeden uit je hand, en de andere is om te reageren op een fluitje gesprek.
    • Train uw huisdier hoe te voeden uit je hand. Voor deze truc, plaats dan gewoon wat te eten, zoals pinda's, in de hand. Voorzichtig en langzaam voeden uw huisdier terwijl het nog in zijn kooi. Doe dit elke dag totdat u merkt dat uw huisdier is niet schuw of terughoudend bij het naderen van je. Vervolgens neemt u uw huisdier uit de kooi en plaats deze op een tafel. Plaats het voedsel in de hand en langzaam aanbieden, leggen het nog steeds op de tafel. Doe dit totdat het wordt gebruikt om gevoed in een open ruimte.
    • Train uw huisdier te komen als ze worden opgeroepen. Deze tweede truc vereist uw huisdier naar de eerste onder de knie voordat het kan worden onderwezen. Dit komt omdat u gaat gebruiken voedsel als onderdeel van de opleiding. Nogmaals, voor snellere resultaten, is het het beste om de opleiding dagelijkse doen op een vast schema. Geef een korte fluit (uw melodie van keuze) elke keer dat u uw behandeling gevulde handen te voeden. Na twee tot drie dagen, probeer verder afstaande, vergroten van de afstand om de paar dagen of zo. Fluiten totdat het komt naar je toe. Uiteindelijk kan je trainen uw huisdier om te reageren op andere nummers, of zelfs wanneer je het ook noemt door zijn naam!
  • Vergeet niet om uw huisdier chipmunk langzaam naderen. Plotselinge bewegingen simpelweg uw huisdier schrikken en dit maakt het meer op hun hoede van menselijk contact. Vermijd grijpen haar bij haar staart als dit deel van de anatomie is nogal kwetsbaar. Nooit verstoren een slapende chipmunk, omdat het misschien bijten. Als u nodig hebt om uw huisdier te trainen, zorg ervoor dat u een programma instelt op een moment dat is klaarwakker en leergierig.