E2y

Hoe kan ik een huisdier chinchilla te houden

Ben je serieus over het krijgen van een chinchilla als huisdier

Ben je serieus over het krijgen van een chinchilla als huisdier? Hoewel dit is niet iets dat nieuw is, is het goed voor je om op te merken dat de chinchilla's een andere en speciale vorm van zorg en begrip van u nodig heeft. Zelfs als u hebt genomen zorg van een hond of kat zo lang, is het niet garanderen dat u de beste huisdier eigenaar voor een zachte en schattige kleine schepsel te zijn. Dus om uw belangstelling en de veiligheid van uw huisdier chinchilla dienen, kennis te nemen van deze volgende tips om u te begeleiden langs de weg:

Hoe kan ik een huisdier chinchilla te houden. Hier krijg je een goede kooi voor uw huisdier.
Hoe kan ik een huisdier chinchilla te houden. Hier krijg je een goede kooi voor uw huisdier.
  • Hier krijg je een goede kooi voor uw huisdier. De kooi is belangrijk groot genoeg zodat de chinchilla met gemak tegemoet. Vaker wel dan niet, de kooi regel voor chinchilla's is dat hoe groter de kooi, hoe beter het is voor hen. Dit is zo omdat chinchilla's liefde te stuiteren, hop, en rond de kooi uit te voeren.
  • Maak de kooi chinchilla-proof. Zoals u weet, zal een chinchilla vinden geen moeite knabbelen en kauwen alles. Daarom is het belangrijk dat de kooi is vrij van alles dat het dier kunnen beschadigen zoals harde en zachte kunststoffen. Als de kooi dient te beschikken over een houten, zorg dan dat het veilig is om te knabbelen door uw huisdier.
  • Zorg voor een goede temperatuur rond de kooi. Uw huisdier is gevoelig voor hitteberoerte als u bloot aan hoge temperaturen. Let op dat een temperatuur die boven de 75 graden Fahrenheit is al fataal zijn voor uw huisdier. Daarom altijd uw huisdier om te verblijven in een gebied met een stabiele en koele temperatuur.
  • Ken het verschil van chinchilla baden. Ja, uw huisdier heeft een bad op dezelfde manier als je andere huisdieren. Echter, wanneer het spreken van chinchilla baden, het is iets dat is heel anders. U hoeft niet om uw huisdier nat voor dit bad. De chinchilla hoeft alleen maar een stofbad nemen gewoon zo aan de goede conditie van zijn vacht te behouden. Er zijn speciaal gemaakt chinchilla stof die u kunt gebruiken voor dit doel.
  • Breng wat tijd door met uw huisdier. Van tijd tot tijd, laat uw huisdier uit zijn kooi en lopen in een chinchilla-veilige kamer. Praat met uw huisdier, geef het een paar snoepjes, en te leren kennen meer op dezelfde manier doen om honden en katten.
  • Zoek een goede dierenarts voor toekomstige behoeften. Zoals u weet, uw huisdier is een exotische een dus je moet vinden van een gespecialiseerde dierenarts om zijn behoeften te behandelen. Als u enig probleem met uw huisdier, zoals verlies van eetlust, kwijlen, bont bijten, en dergelijke te zien, is het het beste om het te nemen naar de dierenarts meteen.

Uw chinchilla huisdier mag dan klein zijn

Uw chinchilla huisdier mag dan klein zijn, maar het vergt veel aandacht en zorg van jou. Als je denkt dat je niet kunt houden met de juiste manieren om te zorgen voor een chinchilla, kan net zo goed te doen van uw interesse op het krijgen van een als uw huisdier. Immers, een chinchilla is erg gevoelig. Als u geen zorgen voor het op de juiste manier, zult u uw huisdier te vinden in een niet-zo-goede conditie niet nog vermelding van uw eigen stress en frustratie.