E2y

Hoe kan ik een evenement planning voor een bruiloft maken

De trouwdag

De trouwdag - beelden van een mooie dag met blije mensen en de bruid dramatisch die uit de kerk ingang in een prachtige witte trouwjurk te midden van romantische bruiloft muziek gemakkelijk te binnen schieten. Als ideaal als deze instelling is, is dit een perfecte scenario houdt zeker een heleboel voorbereiding. Als u wilt plannen voor uw bruiloft zelf, weet wel dat je zou moeten aandacht besteden aan de kleinste details. Als je het gevoel dat je niet een detail-georiënteerd persoon, is het een goed idee om een groep van vertrouwde vrienden, liefst een of twee die ervaring heeft haar eigen bruiloft, om te helpen ervoor te zorgen dat u niet missen werven.

Hoe kan ik een evenement planning voor een bruiloft maken. De lijst naar beneden de belangrijkste voorbereidingen die je nodig hebt voor de bruiloft.
Hoe kan ik een evenement planning voor een bruiloft maken. De lijst naar beneden de belangrijkste voorbereidingen die je nodig hebt voor de bruiloft.

Een van de belangrijkste items die u zou moeten voorbereiden op het evenement zal schema. Dit zou betekenen een vrij gedetailleerde tijdschema van de verschillende dingen die zal gebeuren voor, tijdens, en na de bruiloft. Hier zijn enkele tips om u te helpen:

  1. De lijst naar beneden de belangrijkste voorbereidingen die je nodig hebt voor de bruiloft. Een suggestie is om mind-maps waar je kon verschillende ideeën met elkaar te verbinden. Je zou kunnen noemen neer-toets van termen als "trouwjurk," "bloemen", "food", "bruidstaart", "bruidsmeisjes", "locatie", "tijd", enz. Je hoeft niet al te worden georganiseerd over het opschrijven van je ideeën. Dat is voor de volgende stap.
  2. Het organiseren van de voorbereidingen je zou moeten doen in een tijdschema. Weet dat de ideale tijd om een bruiloft te plannen is 18 maanden tot een jaar eerder. Wijs tijd toe aan vergelijking boodschappen te doen, zodat je zou kunnen weten van de beste opties voor elke toets item - ongeveer een maand van vergelijking winkelen moet genoeg zijn. Je moet ook om een specifieke week waarin u wilt dat uw uiteindelijke beslissingen te nemen over elk item. Een geweldig idee je zou kunnen overwegen is om een persoon voor elk item toe te wijzen - bijvoorbeeld een vriend zorgt voor de jurken, een andere vriend zorgt voor de uitnodigingen, enz. Zorg er wel voor dat je het eens over een specifiek thema en motief, zodat alle keuzes zullen worden gecoördineerd. Zorg voor een wekelijkse vergadering om updates te krijgen. Je moet ook toewijzen een vriend om te bevestigingen en boeken doen.
  3. Probeer zo gedetailleerd mogelijk. Als u af te zetten alles op papier, zou het veel gemakkelijker om op koers te blijven van de voorbereidingen en niet te missen. Heb een gecentraliseerde bruiloft voorbereiding werkruimte waar je zou in staat zijn om al uw bestanden te bewaren en snel kunt vinden.
  4. Afgezien van de voorbereidingen in de aanloop naar de trouwdag, zou je ook nodig om de gebeurtenissen te plannen tijdens de bruiloft zelf. Nogmaals, brainstormen met je vrienden op de dingen die gebeuren tijdens een bruiloft. Woon bruiloften en houden een adelaar oog op alles wat er.
  5. Maak een tijdschema van de werkelijke trouwdag. Neem de voorbereidingen voor de bruiloft - hoe laat de make-up mensen zullen komen, de fotografen, enz. U kan uw tijdschema als volgt te regelen: maak drie kolommen, de eerste vermelding van de tijd, de tweede vermelding van de gebeurtenissen die zullen gebeuren binnen die tijd, en de derde de taken die moeten worden gedaan binnen die tijd voor te bereiden op het volgende evenement. Uw tijdschema kan ruimere tijdsintervallen (bijvoorbeeld om de dertig minuten) voor de voorbereidingen voor de bruiloft. Echter, zou je nodig hebt dichter tijdsintervallen (een aanbevolen een is om de tien minuten) tijdens de eigenlijke bruiloft en de receptie.
  6. Wijs een team om ervoor te zorgen dat de dingen gebeuren zoals gepland tijdens de bruiloft en de receptie. Ze moeten worden uitgerust met een klembord, zodat ze kunnen gemakkelijk de dienstregeling en een headset en communicatie-apparaat, zodat ze gemakkelijk kunnen communiceren met elkaar, zelfs als ze ver weg zijn.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de tips om u te helpen een evenement schema voor een bruiloft. Verwachten wat druk telkens weer te ervaren, maar niet uit het oog verliezen van het feit dat je dit doet, want het is een gelukkig mijlpaal gelegenheid die u wilt delen met alle mensen belangrijk voor je. Veel succes, en veel plezier!